További márkák

Javaslatok

  myLiving

  Függeszték

  SANDALWOOD 60 cm, fehér 4091731PN Hasonló termékek
  • Hozza létre a tökéletes fényt

   40917/31/PN

   myLiving

   Függeszték

   40917/31/PN Hasonló termékek

   Hozzon létre lenyűgöző hatást nappalijában a felkapcsolt és lekapcsolt állapotában egyaránt modern játékosságot tükröző függesztékkel. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Hozza létre a tökéletes fényt

  Keltsen ragyogó benyomást

  • Esztétikus fényhatás teremtése

   Esztétikus fényhatás teremtése

   A lámpa kialakítása esztétikus fényhatásokat nyújt, ezáltal fokozza a környezet hangulatát az este folyamán. A fények ellenállhatatlan összjátéka és az árnyékok szinte teljesen átformálják szobáját, amint a fények kigyulladnak.

  • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

   Ez a lámpa követi az aktuális ízlést, trendeket és életstílust, gond nélkülT beleolvad a dekorációba, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

  • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

   A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

  • Könnyen összeállítható

   A kompakt, moduláris alkotóelemek perceken belül összeállnak, könnyedén szállíthatók és összerakhatók.

  • Kiváló minőségű anyagok

   A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a rétegezett mintákból kialakított forma páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthona ragyogását éveken keresztül.

  Összes specifikációt mutat