Javaslatok

  myLiving

  Függeszték

  Surrey, fekete 3653230E7 Hasonló termékek
  • Hozza létre a tökéletes fényt

   36532/30/E7

   myLiving

   Függeszték

   36532/30/E7 Hasonló termékek

   Élvezze az ikonikus kialakítást a személyes stílusához tökéletesen illő vintage lámpával. A fekete burkolattal és rézlemez borítású belsővel rendelkező Philips myLiving Surrey függőlámpa időtlen stílusával remekül illik mind a modern, mind a retró berendezésű terekhez. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Hozza létre a tökéletes fényt

  Alkosson vintage stílust

  • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

   A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

  • Kiváló minőségű anyagok

   A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a rétegezett mintákból kialakított forma páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthona ragyogását éveken keresztül.

  • Teremtsen stílusos és egyéni hangulatot

   A lámpa gyönyörű, új kialakítása időtlen dizájnnal rendelkezik. Ikonikus formája a múlt és a jelen páratlan ötvözete. Egy retró hangulatú otthonban ugyanúgy megállja a helyét, mint egy modern környezetben. Szabadon variálhatja a klasszikusat a kortárs műfajjal, így olyan otthont teremthet, amely nemcsak pompásan néz ki, de jól is érzi magát benne.

  • Nem tartalmaz fényforrást

   A lámpa nem tartalmaz fényforrást, ezzel lehetővé teszi az Ön számára, hogy olyan fénytípust válasszon, amely a legjobban illik a szoba hangulatához, és legjobban tükrözi az Ön ízlését. A Philips LED fényforrás kiváló minőségű, és hosszantartó fényáramot biztosít.

  Összes specifikációt mutat