Javaslatok

  myGarden

  Oszlopos/talapzatos kialakítás

  Curassow, barna 1738843PN Hasonló termékek
  • Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

   17388/43/PN

   myGarden

   Oszlopos/talapzatos kialakítás

   17388/43/PN Hasonló termékek

   Hozzon létre egy vonzó fókuszpontot a kerti út mentén ezzel a hatoldalú Philips Curassow talapzatos lámpával. Kiváló minőségű alumíniumból készül, és időjárásálló. Csak élveznie kell a kertjében eltöltött időt. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

  • Időjárásálló

   Időjárásálló

   Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

  • Kiváló minőségű alumínium és kiváló szintetikus anyagok

   Ez a Philips lámpa kifejezetten kültérre készült. Kifejezetten strapabíró, hosszú élettartamú anyagokból készült, így éjről éjre megbízhatóan megvilágítja a kertet. Kiváló minőségű öntött alumíniumból és kiváló szintetikus anyagokból készült.

  • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

   Ez a kültéri lámpa követi az aktuális trendeket és életstílust, hatékonyan beleolvad a külső térbe, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

  Összes specifikációt mutat