Javaslatok

  myGarden

  Falilámpa

  Border, antracitszürke 169429316 Hasonló termékek
  • Takarékosság, stílusosan

   16942/93/16

   myGarden

   Falilámpa

   16942/93/16 Hasonló termékek

   Ez a modern, antracit fali lámpa kellemes, hívogató hellyé teszi a kertjét. A lámpa meleg fehér, energiatakarékos fényt biztosít, amelyet oda irányíthat, ahová szeretné. A kertje éjszaka is kellemes és barátságos lesz. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Takarékosság, stílusosan

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Akár 80%-os energiamegtakarítás

   A Philips kültéri termékek széles választékot biztosítanak az elérhető árú világítástechnikai termékek piacán – modern forma ötvözve a legújabb energiatakarékos technológiával. Akár 80%-os energiamegtakarítás a hagyományos fényforrásokhoz képest. Az eredmény egy nem csupán az Ön zsebe, de a Föld szempontjából is előnyös választás.

  • Van szeme a részletekhez? Páratlan minőségű elegáns anyagok

   Van szeme a részletekhez? Páratlan minőségű elegáns anyagok

   Minden egyes darab olyan kiemelkedő minőségű és a használatnak ellenálló alkatrészekből áll, mint pl. sajtolt alumínium és rozsdamentes acél.

  • Masszív és megbízható kialakítás kiváló minőségű anyagokból

   Masszív és megbízható kialakítás kiváló minőségű anyagokból

   Tartósságra tervezve. A Philips kültéri lámpakollekció minden egyes darabja kiváló minőségű anyagokból és elemekből áll, hogy minden termék ellenálljon a kültéri időjárási viszonyoknak.

  • IP 44, szabadtéri használatra tervezett

   IP 44, szabadtéri használatra tervezett

   Az IP44 védelem azt jelenti, hogy ezeket a termékeket kültéri használatra tervezték, így biztos lehet benne, hogy a kültéri lámpák beragyogják majd a kertet, akár esik, akár fúj.

  • Különösen hosszú élettartamú fényforrás

   Különösen hosszú élettartamú fényforrás

   Tartozék Philips fényforrás különösen hosszú, akár 20 000 óra élettartammal.

  • Meleg és barátságos fehér fény

   Meleg és barátságos fehér fény

   A Philips kültéri lámpák mindegyike gyönyörű meleg és barátságos fényt ad. A fény színhőmérséklete 2700 kelvin. Emellett kellő mennyiségű fényt is biztosít a jó láthatósághoz, így az esti órákban is kedvére használhatja a kültéri területeket, miközben nyugodtan pihenhet, tudva, hogy egész éjjel biztonságban van.

  • Alkalmazási területek széles választéka

   Ideális kültéri világítás kertekhez, teraszokhoz, járdákhoz és erkélyekhez. A Philips kültéri termékcsalád által kínált fali, oszlopos, mennyezeti és sétányvilágítás este is kellemes, megnyugtató légkört teremt, valamint sötétedés után is megfelelő látási viszonyokat biztosít.

  • Stílusos és modern forma az Ön kertje számára

   A Philips modern formája, az egyben stílusos és letisztult tervezés tökéletesen beleolvad a kert vagy a terasz világába, így mind éjjel, mind pedig nappal gyönyörű megjelenést kölcsönöz a termékválaszték egésze számára. Lámpák széles választékából válogathat, így biztosan talál az Ön kültéri területéhez illő és az Ön ízlésének megfelelő terméket.

  Összes specifikációt mutat