Javaslatok

  myGarden

  Falilámpa

  June, antracitszürke 162459316 Hasonló termékek
  • Gyönyörködjön kertjében

   16245/93/16

   myGarden

   Falilámpa

   16245/93/16 Hasonló termékek

   Vigyen modern stílust a kertjébe. Ez az antracit színű Philips myGarden oszlopos lámpa sima formájával magára vonja a figyelmet. Éjjel kecses sziluettet mutat, és meleg, fehér, energiatakarékos fényt biztosít. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Gyönyörködjön kertjében

  • Mindig tartozék a Philips fényforrás

   Mindig tartozék a Philips fényforrás

   A csomag kiváló minőségű Philips EcoLamp energiatakarékos fényforrásokat tartalmaz a legjobb fényhatás eléréséhez.

  • Energiatakarékos

   Energiatakarékos

   Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Nagy teljesítményű világítás

   Nagy teljesítményű világítás

   A kültéri lámpa erőteljes, meleg fehér fényt áraszt. Ragyogó fény a kert vagy terasz megvilágításához.

  • Időjárásálló

   Időjárásálló

   Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

  • Dekoratív kültéri világítás

   A kültéri világítás még szebbé teheti a kertet vagy egyéb kültéri helyszínt, megvilágítva a szemet gyönyörködtető részeket, stílusos fényt szolgáltatva a járdaösvényeknek, illetve tökéletes hangulatot teremthet a barátokkal és családtagokkal eltöltött különleges estékhez. Ezért hozta létre a Philips a myGarden termékcsaládot, mely a stílust és praktikumot ötvöző, lenyűgözően mutatós kültéri lámpák választékát kínálja, így Ön saját stílusában hozhatja ki a kültéri helyszínekből a lehető legtöbbet.

  • Válassza a modern stílushoz

   Ez az Európában tervezett lámpa egyedülálló vonalvezetésével segít a modern stílusú kültéri helyszín kialakításában.

  • Válasszon kültéri fali lámpát

   Hozza ki a legtöbbet a kültéri helyszínből ezzel a fali lámpával, amely tökéletes a bejárati ajtó melletti területre vagy a terasz falaira.

  • Kiváló minőségű alumínium és kiváló szintetikus anyagok

   Ez a Philips lámpa kifejezetten kültérre készült. Kifejezetten strapabíró, hosszú élettartamú anyagokból készült, így éjről éjre megbízhatóan megvilágítja a kertet. Kiváló minőségű öntött alumíniumból és kiváló szintetikus anyagokból készült.

  Összes specifikációt mutat