Javaslatok

  myGarden

  Falilámpa

  Freedom, antracitszürke, LED 172399316 Hasonló termékek
  • Árassza el fénnyel a külső tereket

   17239/93/16

   myGarden

   Falilámpa

   17239/93/16 Hasonló termékek

   Modern egyszerűség és varázslatos fény a kertben vagy a teraszon. A mozgásérzékelős antracit fali lámpa erőteljes, meleg fehér LED-fényt sugároz, ami ideális a bejárat megvilágításához. Biztonságban érezheti magát, és világosság fogadja, amikor hazatér. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Árassza el fénnyel a külső tereket

  korszerű kültéri világítás

  • Nagy teljesítményű LED

   Nagy teljesítményű LED

   A Philips kültéri lámpacsalád a legkorszerűbb LED-technológiára épül, amely erős fényáramot, kiváló fényminőséget és hosszú élettartamot tesz lehetővé.

  • Rendkívül hosszú élettartam

   Rendkívül hosszú élettartam

   Fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED-es fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Az otthonában tökéletes hangulatot biztosító Philips LED-lámpákkal nem kell aggódnia sem a karbantartás, sem a csere miatt.

  • Energiatakarékos

   Energiatakarékos

   Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Barátságos és megnyugtató fény

   Barátságos és megnyugtató fény

   A mozgásérzékelő automatikusan bekapcsol, amikor Ön haza érkezik, illetve tudja Önnel, ha jön valaki.

  • IP 44, szabadtéri használatra tervezett

   IP 44, szabadtéri használatra tervezett

   Az IP44 védelem azt jelenti, hogy a világítótestet kültéri használatra tervezték, így biztos lehet benne, hogy a Philips kültéri lámpák esőben, hóban és fagyban is megbízhatóan világítanak majd. A termékcsalád a Philips kategóriavezető nagyteljesítményű LED-technológiáját használja, amely könnyű karbantartást és nagyfokú tartósságot biztosít.

  • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és a meghajtó értendő.

  • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és a meghajtó értendő.

  • Kiváló minőségű alumínium és kiváló szintetikus anyagok

   Ez a Philips lámpa kifejezetten kültérre készült. Kifejezetten strapabíró, hosszú élettartamú anyagokból készült, így éjről éjre megbízhatóan megvilágítja a kertet. Kiváló minőségű öntött alumíniumból és kiváló szintetikus anyagokból készült.

  • Korszerű kültéri világítás

   A Philips kültéri lámpák elegáns, kortárs stílusának meggyőző, merész, minimalista megoldásai tökéletesek a kertek, járdák és külterek fénnyel való feldíszítéséhez.

  • Számos területen alkalmazható

   A Philips kültéri lámpák a legkülönbözőbb világítási alkalmazásokhoz használhatók: fali, talapzati, földközeli és süllyesztett spotlámpákat egyaránt kínálunk.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.