Javaslatok
  • Takarékosság, stílusosan

   17182/87/16

   myGarden

   Falilámpa

   17182/87/16 Hasonló termékek

   Egyedi kialakítás egyedi kültéri pillanatokhoz. Ez az elegáns, világosszürke Philips fali lámpa meleg fehér, energiatakarékos fényt sugároz. A gyönyörű, kétirányú fényhatások hívogatják, hogy helyezze magát kényelembe a kertjében. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Takarékosság, stílusosan

  • Különösen hosszú élettartamú fényforrás

   Különösen hosszú élettartamú fényforrás

   Tartozék Philips fényforrás különösen hosszú, akár 20 000 óra élettartammal.

  • Energiatakarékos

   Energiatakarékos

   Ez a Philips lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Időjárásálló

   Időjárásálló

   Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. A lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védett a ráfröccsenő vízzel szemben; a termék kültéren a legáltalánosabb használatra alkalmas, ideális fényforrás.

  • Meleg és barátságos fehér fény

   Meleg és barátságos fehér fény

   A Philips kültéri lámpák mindegyike gyönyörű meleg és barátságos fényt ad. A fény színhőmérséklete 2700 kelvin. Emellett kellő mennyiségű fényt is biztosít a jó láthatósághoz, így az esti órákban is kedvére használhatja a kültéri területeket, miközben nyugodtan pihenhet, tudva, hogy egész éjjel biztonságban van.

  • Kétirányú fényhatás

   Kétirányú fényhatás

   Kétirányú fényhatás általános kerti megvilágításhoz.

  • Válassza a modern stílushoz

   Ez az Európában tervezett lámpa egyedülálló vonalvezetésével segít a modern stílusú kültéri helyszín kialakításában.

  • Válasszon kültéri fali lámpát

   Hozza ki a legtöbbet a kültéri helyszínből ezzel a fali lámpával, amely tökéletes a bejárati ajtó melletti területre vagy a terasz falaira.

  • Egyszerű beállítás minden felhasználási formához

   A lámpának és szerelvényeinek a felszerelése egyszerű: a doboz tartalmaz a felszereléshez és üzembe helyezéshez szükséges minden eszközt, például Torx kulcsot és Torx csavart. Egyértelmű utasításokat talál a telepítés helyére vonatkozóan, beleértve a vízállóságra vonatkozó IP-besorolás feltüntetését is.

  Összes specifikációt mutat