Javaslatok

  Linea

  Falilámpa

  DANUBE 3000K, szürke, LED 3116599P1 Hasonló termékek
  • Dekorálja otthonát fényekkel

   31165/99/P1

   Linea

   Falilámpa

   31165/99/P1 Hasonló termékek

   A karcsú és egyszerű kialakítású, szürke Philips Linea remekül illeszkedik a legtöbb otthon berendezéséhez, míg a kétrétegű diffúzornak köszönhetően szórt LED-fényt biztosító, alumínium és szintetikus anyagú házával tökéletes falra szerelhető megoldást kínál tükrök megvilágításához. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Dekorálja otthonát fényekkel

  • Kiváló minőségű LED-világítás

   Kiváló minőségű LED-világítás

   Ennek a Philips lámpának a LED-izzója a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

  • A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A Philips 5 év garanciát nyújt a LED modulra és meghajtóra.

   A lámpára érvényes általános 2 év garancián felül a Philips 5 év garanciát nyújt a LED-rendszerre, ami alatt a lámpában található LED-modul és a meghajtó értendő.

  • Energiatakarékos

   Energiatakarékos

   Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

  • Akár 20 éves élettartam

   Akár 20 éves élettartam

   Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED lámpában alkalmazott integrált LED-ek akár 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). Hihetetlenül kellemes gondolat, ha tudja, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem izzócserét nem igényel.

  Összes specifikációt mutat