Javaslatok

  LED

  Gyertyaizzó

  4 W–25 W, E14, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696474914 Hasonló termékek
  • Kellemes fény a szemnek

   8718696474914
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Gyertyaizzó

   8718696474914 Hasonló termékek

   A rossz minőségű fényforrások kifárasztják a szemet. Kiemelten fontossá vált az otthonok megfelelő megvilágítása. A Philips LED-es lámpák teljesítik a szigorú tesztfeltételeket, és megfelelnek az Eyecomfort követelményeinek† Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Kellemes fény a szemnek

  Szembarát fény a világítástechnikai ágazat vezetőjétől

  • A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   Ez a fényforrás 2700 K színhőmérsékletű, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. A 2700 K-es fény ideális az otthoni fények kialakításához

  • A gyertyaizzó formájú halogén fényforrásokhoz hasonló forma és méret

   A gyertyaizzó formájú halogén fényforrásokhoz hasonló forma és méret

   Gyönyörűen formált kialakítású és megszokott formájú, energiatakarékos, modern, gyertyaizzó formájú standard LED-es fényforrás. A gyertyaizzó formájú halogén fényforrások tökéletes, tartós kialakítású, fenntartható változata.

  • Azonnali fény bekapcsolásra

   Azonnali fény bekapcsolásra

   Nincs várakozási idő: A Philips LED-es lámpái már bekapcsoláskor is teljes fényerőt biztosítanak. A kapcsoló felkapcsolásakor azonnal teljes fényben úszik a helyiség. Nincs lassú felfutás, nem kell várni a teljes fényre.

  • Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és élvezheti a tökéletes világítás előnyeit több mint 15 éven át.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Dekoratív lámpatestekhez tökéletes

   Dekoratív lámpatestekhez tökéletes

   A gyertyaizzó formájú LED-es Philips fényforrások modern világítása ideális a dekoratív lámpatestekhez, például csillárokhoz, mennyezeti ventilátorokhoz, díszítő fényszalagokhoz és oszlopos kialakítású lámpákhoz.

  • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

  • Információk a fényről

   Információk a fényről

   Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletű lehet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin-értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin-értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét mutatja, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED fényforrások CRI-értéke mindig nagyobb 80-nál, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • Nincs villogás

   Ha a fény gyors ütemben villog, az igénybevételt jelent a szem számára, fejfájást okozhat, és a fényérzékenységi epilepsziában szenvedők számára komoly támadást jelent. Ez kellemetlen és felesleges is egyúttal. A LED-eknél nem gond a villogás, mert gyorsan reagálnak a meghajtó áramára. Azonban, mivel a Philips LED-eket úgy alakították ki, hogy az illesztőprogram aktuális kimenetének változásait minimalizálják, kiküszöbölik a villogást okozó tényezőket. Azaz nem látható, még csak nem is sejthető.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.
  • A PstLM kisebb vagy egyenlő 1,0-val, az IEC 61547-1 és az IEC 61000-4-15 szerint mérve.