Javaslatok

  LED

  Gyertyaizzó

  4, 3 W (40 W), E14, Meleg fehér, Nem szabályozható 8718696587355 Hasonló termékek
  • A jól láthatóságra tervezve

   8718696587355
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Gyertyaizzó

   8718696587355 Hasonló termékek

   A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának köszönhetően körülbelül 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak és tízszer tovább tartanak, mint a hagyományos izzók. Az EyeComfort† fénye elkényezteti a szemet. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  A jól láthatóságra tervezve

  Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

  • Különösen meleg fény

   Különösen meleg fény

   Ez a fényforrás 2000 K színhőmérsékletű, így nagyon nyugodt, intim környezetet biztosít. Ideális az otthoni fények kialakításához.

  • Egyszerű LED mindennapos használatra

   Egyszerű LED mindennapos használatra

   A Philips mindennapos használatra készült LED-je tökéletes fényforrás az Ön alapvető világítási szükségleteihez. A LED-től elvárható szép megvilágítást és megbízható teljesítményt nyújtja megfizethető áron.

  • Azonnali fény bekapcsolásra

   Azonnali fény bekapcsolásra

   Nincs várakozási idő: A Philips LED-es lámpái már bekapcsoláskor is teljes fényerőt biztosítanak. A kapcsoló felkapcsolásakor azonnal teljes fényben úszik a helyiség. Nincs lassú felfutás, nem kell várni a teljes fényre.

  • Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és élvezheti a tökéletes világítás előnyeit több mint 15 éven át.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • Vintage stílusú, modern LED-technológia

   A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak. Mostantól élvezheti ezt a csúcstechnológiát képviselő, mégis vintage megjelenésű, retró stílusú fényforrást.

  • Nincs villogás

   Ha a fény gyors ütemben villog, az igénybevételt jelent a szem számára, fejfájást okozhat, és a fényérzékenységi epilepsziában szenvedők számára komoly támadást jelent. Ez kellemetlen és felesleges is egyúttal. A LED-eknél nem gond a villogás, mert gyorsan reagálnak a meghajtó áramára. Azonban, mivel a Philips LED-eket úgy alakították ki, hogy az illesztőprogram aktuális kimenetének változásait minimalizálják, kiküszöbölik a villogást okozó tényezőket. Azaz nem látható, még csak nem is sejthető.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.
  • A PstLM kisebb vagy egyenlő 1,0-val, az IEC 61547-1 és az IEC 61000-4-15 szerint mérve.