További márkák

  LED

  Gyertyaizzó (fényerő szabályozható)

  5W (40W), E14, Meleg fehér, Szabályozható 8718696710005 Hasonló termékek
  • A jól láthatóságra tervezve

   8718696710005
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Gyertyaizzó (fényerő szabályozható)

   8718696710005 Hasonló termékek

   A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának köszönhetően körülbelül 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, és tízszer tovább tartanak. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  A jól láthatóságra tervezve

  Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

  • A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   Ez a fényforrás 2700 K színhőmérsékletű, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. A 2700 K-es fény ideális az otthoni fények kialakításához

  • A hagyományos gyertyaizzó formákhoz hasonló forma és méret

   A hagyományos gyertyaizzó formákhoz hasonló forma és méret

   Gyönyörűen formált kialakítású és megszokott formájú, energiatakarékos, modern, gyertyaizzó formájú standard LED-es fényforrás. A hagyományos gyertyaizzó formájú fényforrások tökéletes, tartós kialakítású, fenntartható változata.

  • Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és élvezheti a tökéletes világítás előnyeit több mint 15 éven át.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Dekoratív lámpatestekhez tökéletes

   Dekoratív lámpatestekhez tökéletes

   A gyertyaizzó formájú LED-es Philips fényforrások modern világítása ideális a dekoratív lámpatestekhez, például csillárokhoz, mennyezeti ventilátorokhoz, díszítő fényszalagokhoz és oszlopos kialakítású lámpákhoz.

  • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

  • Információk a fényről

   Információk a fényről

   Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletű lehet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin-értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin-értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét mutatja, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED fényforrások CRI-értéke mindig nagyobb 80-nál, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • szabályozható

   Ez a fényforrás a legtöbb fényerő-szabályozóval használható a kívánt hangulat létrehozásához; a teljes fényerőszint zökkenőmentesen 10%-osra tompítható. Nézze meg a szabályozhatósági kompatibilitási táblázatot, hogy biztos legyen benne, hogy az adott szabályozó használható ezzel a villanykörtével.

  • Vintage stílusú, modern LED-technológia

   A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak. Mostantól élvezheti ezt a csúcstechnológiát képviselő, mégis vintage megjelenésű, retró stílusú fényforrást.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.