Javaslatok

  LED

  Gömb

  5 W (25 W), E27, Lángalakú, Nem szabályozható 8718696743058 Hasonló termékek
  • A jól láthatóságra tervezve

   8718696743058
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Gömb

   8718696743058 Hasonló termékek

   Bemutatjuk a Philips Vintage LED-es lámpacsaládot, egy ismerős, hagyományos fényforrásokat idéző kollekciót. A lámpák határozott stílust biztosítanak és nosztalgiaérzetet kölcsönöznek a belső tereknek. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  A jól láthatóságra tervezve

  Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

  • Különösen meleg fény

   Különösen meleg fény

   Ez a fényforrás 2000 K színhőmérsékletű, így nagyon nyugodt, intim környezetet biztosít. Ideális az otthoni fények kialakításához.

  • Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és élvezheti a tökéletes világítás előnyeit több mint 15 éven át.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • Vintage stílusú, modern LED-technológia

   A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak. Mostantól élvezheti ezt a csúcstechnológiát képviselő, mégis vintage megjelenésű, retró stílusú fényforrást.

  • A normál hagyományos izzólámpákhoz hasonló forma és méret

   Ez a gyönyörű kialakítású és megszokott formájú energiatakarékos LED-es fényforrás a hagyományos izzólámpák tökéletes, fenntartható kialakítású változata.

  • Kábel

   A Philips fényforrások a Philips valamelyik kábelével együtt használva teljessé teszik a belső megvilágítást, és ipari stílust kölcsönöznek az életterének.

  • Vintage termékcsalád

   A Philips Vintage kollekció nagyon sokféle formát, gyertyákat és más ismerős formákat tartalmaz, hogy tökéletesen illeszkedjen a térbe.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.