Javaslatok

  LED

  Gömb

  18 W (120 W), E27, Meleg fehér 8718696567593 Hasonló termékek
  • Kellemes fény a szemnek

   8718696567593
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Gömb

   8718696567593 Hasonló termékek

   A rossz minőségű fényforrások kifárasztják a szemet. Kiemelten fontossá vált az otthonok megfelelő megvilágítása. A Philips LED-es lámpák teljesítik a szigorú tesztfeltételeket, és megfelelnek az Eyecomfort követelményeinek† Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Kellemes fény a szemnek

  Szembarát fény a világítástechnikai ágazat vezetőjétől

  • Kiváló színvisszaadás (CRI 80) az élénk színekért

   Kiváló színvisszaadás (CRI <gt/> 80) az élénk színekért

   A színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét méri, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes kültéri fény 100-as CRI-értékkel rendelkezik, és standard viszonyítási pontként szerepel bármilyen egyéb fényforrással való összehasonlításban. A Philips LED fényforrások CRI-értéke minden esetben magasabb mint 80, így közel a napfény értékéhez, valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • A hagyományos izzók igazi meleg fehér fényével (2700 K)

   A fények különböző színhőmérsékletekkel rendelkezhetnek, amelyet a Kelvin (K) mértékegység jelöl. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák otthonosabb érzetet keltő fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak.

  • Azonnali fény bekapcsolásra

   Nincs várakozási idő: A Philips LED fényforrásai a bekapcsolásra azonnal teljes fényerőt biztosítanak.

  • Nincs villogás

   Ha a fény gyors ütemben villog, az igénybevételt jelent a szem számára, fejfájást okozhat, és a fényérzékenységi epilepsziában szenvedők számára komoly támadást jelent. Ez kellemetlen és felesleges is egyúttal. A LED-eknél nem gond a villogás, mert gyorsan reagálnak a meghajtó áramára. Azonban, mivel a Philips LED-eket úgy alakították ki, hogy az illesztőprogram aktuális kimenetének változásait minimalizálják, kiküszöbölik a villogást okozó tényezőket. Azaz nem látható, még csak nem is sejthető.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.
  • A PstLM kisebb vagy egyenlő 1,0-val, az IEC 61547-1 és az IEC 61000-4-15 szerint mérve.