Javaslatok
  ÚJ

  LED

  Fényforrás

  2, 3 W–40 W, E27, Hideg fehér 8719514343740 Hasonló termékek
  • Az átlátszó LED gyertyaizzók mostantól fényárba borítják otthonát

   8719514343740
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Fényforrás

   8719514343740 Hasonló termékek

   Modern, LED-es fényforrás, amely általános világítási megoldást kínál a mindennapi beltéri tevékenységekhez. Azonnali megtakarítást érhet el az energiaköltségek terén, és anélkül csökkentheti a fényforrások cseréjének gyakoriságát, hogy le kellene mondania a jó minőségű világításról. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Az átlátszó LED gyertyaizzók mostantól fényárba borítják otthonát

  Kellemes, energizáló hangulat

  • Klasszikus üveg LED

   Tetszetős külső és kiszámítható teljesítmény. Klasszikus átlátszó üveg forma, amely a hagyományos izzók gyönyörűen ragyogó fényét bocsátja ki, így tökéletesen illik otthonába.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 90%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Hosszú élettartamú fényforrás – akár 45 évig kitart

   Az akár 45 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és több mint 45 éven át élvezheti a tökéletes világítás előnyeit.

  Összes specifikációt mutat
  • Szemnyugtató hatású. Látogasson el a www.philips.com/eyecomfort weboldalra, ahol tájékozódhat a villogást, a stroboszkóphatást, valamint a többi kritériumot és termékadatot illetően.