További márkák

  LED

  Fényforrás (szabályozható)

  8W (60W), E27, Meleg fehér, szabályozható 8718696709061 Hasonló termékek
  • A jól láthatóságra tervezve

   8718696709061
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   LED

   Fényforrás (szabályozható)

   8718696709061 Hasonló termékek

   A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának köszönhetően körülbelül 80%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, és tízszer tovább tartanak. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  A jól láthatóságra tervezve

  Be- és kikapcsolt állapotban egyaránt tetszetős a külseje

  • A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   A hagyományos izzólámpák igazi meleg fehér fénye

   Ez a fényforrás 2700 K színhőmérsékletű, így meleg, nyugodt környezetet biztosít, amely tökéletes a lazításhoz. A 2700 K-es fény ideális az otthoni fények kialakításához

  • Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Hosszú élettartamú fényforrások – akár 15 évig használhatók

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fényforrások gyakori cseréjével járó gondot, és élvezheti a tökéletes világítás előnyeit több mint 15 éven át.

  • Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   Kíméli a pénztárcáját és a bolygót is

   A LED-technológia akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Ezért kifizetődő, és évről évre pénzt takarít meg Önnek. A környezet megóvásában is segít.

  • Tökéletesen alkalmas általános beltéri világításhoz

   Tökéletesen alkalmas általános beltéri világításhoz

   Modern világítás Philips normál LED-ekkel asztali lámpákban, állólámpákban és csillár lámpatestekben. Ideális konyhai használatra, konyhasziget, nappali és étkező megvilágítására.

  • Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   Nincs ultraviola vagy infravörös sugárzás

   A fényben nincs infravörös összetevő, így nincs hősugárzás. Ebben a fényben ultraviola összetevő sincs. Ez a két jellemző azt jelenti, hogy ez a fény nem okozza a szövetek és egyéb tárgyak színének fakulását.

  • Információk a fényről

   Információk a fényről

   Színhőmérséklet: a fény különböző színhőmérsékletű lehet, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin-értékkel rendelkező lámpák meleg, nyugtatóbb fényt bocsátanak ki, míg a magasabb Kelvin-értékű fényforrások hűvösebb, stimulálóbb hatású fényről gondoskodnak. CRI: a színvisszaadási index (CRI) egy fényforrás azon képességét mutatja, hogy különféle tárgyakat megvilágítva vele, mennyire képes azok színét visszaadni. A természetes napfény CRI-értéke 100. A Philips LED fényforrások CRI-értéke mindig nagyobb 80-nál, így valósághű és természetes színvisszaadást biztosítanak.

  • szabályozható

   Ez a fényforrás a legtöbb fényerő-szabályozóval használható a kívánt hangulat létrehozásához; a teljes fényerőszint zökkenőmentesen 10%-osra tompítható. Nézze meg a szabályozhatósági kompatibilitási táblázatot, hogy biztos legyen benne, hogy az adott szabályozó használható ezzel a villanykörtével.

  • A normál hagyományos izzólámpákhoz hasonló forma és méret

   Ez a gyönyörű kialakítású és megszokott formájú energiatakarékos LED-es fényforrás a hagyományos izzólámpák tökéletes, fenntartható kialakítású változata.

  • Vintage stílusú, modern LED-technológia

   A LED Classic fényforrások normál, energiatakarékos LED-technológián alapulnak. Mostantól élvezheti ezt a csúcstechnológiát képviselő, mégis vintage megjelenésű, retró stílusú fényforrást.

  Összes specifikációt mutat