Javaslatok

  Hue White and color ambiance

  Kezdőkészlet GU10

  Fehér és színes fény, A Hue Bridge tartozéka, Irányítsa alkalmazással vagy a hangjával* 8718699630218 Hasonló termékek
  • Intelligens világítás egyszerűen

   8718699630218

   Hue White and color ambiance

   Kezdőkészlet GU10

   8718699630218 Hasonló termékek

   Varázsoljon hangulatos színeket bármelyik szobában a Philips Hue White and color ambiance GU10 kezdőkészlettel. Használja a készlethez mellékelt Hue Bridge-et – ez az alkalmazással vagy a hangjával vezérelhető, és segít kiaknázni a számtalan funkciót. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Intelligens világítás egyszerűen

  • Legyen jó a hangulata a melegtől hidegig terjedő fehér fényű intelligens lámpákkal

   Legyen jó a hangulata a melegtől hidegig terjedő fehér fényű intelligens lámpákkal

   Használja a melegtől a hidegig terjedő fehér fény több mint 50 000 árnyalatából azt, amely illeszkedik a dolgozós, játékos vagy pihenős hangulathoz, függetlenül attól, hogy milyen napszakban van. Keljen fel reggel jobb lábbal hideg, energizáló ragyogó fehér fénynél, és helyezze magát kényelembe este az aranyszínű árnyalatokkal.

  • Játék az intelligens színes lámpákkal

   Játék az intelligens színes lámpákkal

   Nincsenek korlátok a Philips Hue-val: több mint 16 millió színnel alakíthatja át otthonát tökéletes partihelyszínné, életre kelthet esti meséket és még sorolhatnánk. Használjon beprogramozott, színes fénybeállításokat, amelyek bármikor felidézik a nyár érzését, vagy használja saját fényképét egy különleges emlék felidézésére.

  • Intelligens fényszabályozás távolról

   Intelligens fényszabályozás távolról

   A Philips Hue alkalmazással teljes mértékben vezérelheti lámpáit még akkor is, ha éppen nincs otthon. Az alkalmazás használatával ki- és bekapcsolhatja a lámpákat távolról, hogy otthona mindig úgy legyen megvilágítva, ahogyan azt Ön szeretné.

  • Média szinkronizálása az intelligens világítással

   Média szinkronizálása az intelligens világítással

   A Hue Sync alkalmazás és a Hue Bridge használatával új magasságokba emelheti a szórakozást. Vegye körül magát a Philips Hue lámpákkal, kapcsolja be a filmet, a zenét vagy a játékot – és figyelje, hogy a fények hogyan kísérik azok színeit, illetve ritmusát.

  • Intelligens otthoni automatizálási központ: Hue Bridge

   Intelligens otthoni automatizálási központ: Hue Bridge

   A Hue Bridge a személyi Philips Hue intelligens világítási rendszer alapvető eleme. Ez a működés agya, és mind az intelligens izzókkal, mind a Hue alkalmazással kommunikál az együttműködés biztosítása érdekében. Ezenkívül lehetővé teszi az intelligens otthoni automatizálási funkciókat is, mint például ütemezési rutinok és időzítők.

  Összes specifikációt mutat