Javaslatok

  Hue White and color ambiance

  Go hordozható lámpa

  Integrált LED, White, Intelligens vezérlés Hue bridge-el*, Hangvezérlés* 7146060PH Hasonló termékek
  • Korlátlan lehetőségek

   71460/60/PH

   Hue White and color ambiance

   Go hordozható lámpa

   71460/60/PH Hasonló termékek

   Egészítse ki otthoni világítását a Philips Hue Go fehér és színes fényeivel. A Go átlátszó burkolatú és elegáns megjelenésű készülék. Vezeték nélküli, hordozható és újratölthető, akár 3 órán át is működik újratöltés nélkül. Kapcsolható a Hue rendszerrel vagy a készülék kapcsológombjával is. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Korlátlan lehetőségek

  a különleges élményekért

  • Hordozható

   Hordozható

   A Philips Hue Go az otthona legsokoldalúbb fényforrása. A hálózathoz csatlakoztatva színes vagy fehér fénnyel festheti meg a szoba falát. A hálózatról lecsatlakoztatva a Hue Go hordozható világításközponttá változik, amelyet, ha magával visz, kialakíthatja a tevékenységének megfelelő legjobb megvilágítást. Energiaellátását egy tölthető belső akkumulátor biztosítja, amely akár 3 órán át is működőképes. A készülék hordozható üzemmódban is teljes mértékben vezérelhető okoskészülékkel. A beépített intelligens akkumulátorkezelés garantálja a maximális kihasználhatóságot. Bár a Philips Hue Go nem vízálló, a magas páratartalommal szemben ellenálló.

  • Vezérlés a termékről

   Vezérlés a termékről

   Vezérelje a Philips Hue Go készüléket akár az okoskészüléke nélkül is. A világítási beállításokat a terméken található gomb megnyomásával közvetlenül aktiválhatja. 7 különböző fényhatás közül választhat: funkcionális meleg fehér fény, hűvös energizáló nappali fény és 5 természetes dinamikus fényhatás a különleges pillanatokhoz. Vagy ismételje ciklikusan a különböző színbeállításokat a készülék gombjának gyors megnyomásával, míg a kívánt színű nem lesz a fény. Az igazi játék akkor kezdődik, amikor a Philips Hue Go és a Bridge összekapcsolódik. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket.

  • Természetes dinamikus hatások

   Természetes dinamikus hatások

   Tegye még hangulatosabbá a különleges pillanatokat az élő fénnyel. A Philips Hue Go 5 szabadalmaztatott természetes dinamikus hatásokat tartalmaz: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest és Night Adventure. Minden egyes dinamikus hatás saját színösszeállítással rendelkezik a megfelelő hangulat megteremtéséhez.

  • Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

   Teljes körű vezérlés okos eszközről a Hue Bridge segítségével

   Csatlakoztassa a Philips Hue fényforrásokat a bridge-hez a rendszer végtelen lehetőségeinek feltárásához.

  • Bánjon kreatívan a 16 millió színnel!

   Bánjon kreatívan a 16 millió színnel!

   Játsszon a fénnyel és válasszon a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathassa szobájának megjelenését és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatja az adott kombinációt. Használja kedvenc fotóját és élje át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentse el kedvenc fénybeállításait és egyetlen érintéssel hívja elő újra, amikor csak akarja

  • Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel!

   Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel!

   Terjessze ki az egész helyiségre a tévénézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és figyelje, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le külső alkalmazásokat, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthat meg a Philips Hue rendszerrel.

  • Villanyozza fel a játékot!

   Villanyozza fel a játékot!

   Emelje újabb szintre a játékok adta élményt. Töltsön le külső alkalmazásokat, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokat valósíthat meg a Philips Hue rendszerrel.

  • Ébredjen fel és aludjon el természetes módon!

   Ébredjen fel és aludjon el természetes módon!

   A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkeltét utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ne pedig az ébresztőóra hangos zajára. Kezdje a napját úgy, ahogy kell. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni a kellemes alvásra.

  • Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel!

   Teremtse meg az Önnek tetsző hangulatot meleg fehér vagy hideg nappali fénnyel!

   Teremtse meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz, és díszítse otthonát meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel. Egész éven át élvezze a különféle stílusokat attól függően, hogy egy tavaszi szellőre emlékeztető ragyogó fehér fényt, a nyári nap melegét idéző meleg fehér fényt, vagy éppen téli nappalok jéghideg ragyogását szeretné visszaadni.

  • Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fényreceptek segítségével

   Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fényreceptek segítségével

   A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips Hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és készüljön fel a napra hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán izzó fehér fényt a nap tökéletes befejezéseként.

  • Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

   Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

   A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza.

  • Időzítők beállítása a kényelem érdekében

   Időzítők beállítása a kényelem érdekében

   A Philips Hue segítségével a távollétében is úgy tűnhet, mintha otthon lenne. Használja ehhez a Philips Hue alkalmazás ütemezés funkcióját. Állítsa be, hogy egy előre beállított időpontban felkapcsolódjanak a lámpák, és működő világításra érhessen haza. Még azt is beállíthatja, hogy különböző időpontban kapcsoljon be a világítás a szobákban. És természetesen az este folyamán fokozatosan is lekapcsolhatja a világítást, így soha nem kell amiatt aggódnia, hogy égve hagyta a lámpákat.

  • Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

   Telepítést nem igénylő fényerő-szabályozás

   Élvezze a garantáltan zökkenőmentes fényerő-szabályozást a Philips Hue-val. Nem túl világos. Nem túl sötét. Pont jó. Nincs szükség vezetékekre, villanyszerelőre vagy beépítésre

  • Egyéni vezérlés

   Egyéni vezérlés

   Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

  Összes specifikációt mutat
  • *A Hue bridge külön megvásárolható