Javaslatok

  Hue White and color ambiance

  Calla nagyméretű kültéri sétányvilágító lámpa

  Integrált LED, Fehér és színes fény, Kisfeszültségű rendszer – bővítő, Intelligens szabályozás Hue Bridge-dzsel* 1743730P7 Hasonló termékek
  • Csatlakoztassa és vigyen fényt a szabadba

   17437/30/P7

   Hue White and color ambiance

   Calla nagyméretű kültéri sétányvilágító lámpa

   17437/30/P7 Hasonló termékek

   Élvezze a 16 millió színt, ahogy kiemeli a kert szépségét, vagy használja praktikus módon a gyalogösvény megvilágítására. A bővítő egység kisfeszültségű rendszer bővítésére alkalmas. A használathoz Hue bridge, illetve kisfeszültségű alapegység szükséges. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Csatlakoztassa és vigyen fényt a szabadba

  • Különleges fény különleges alkalmakra

   Különleges fény különleges alkalmakra

   Az ünnepi hangulat itt kezdődik - az intelligens fénnyel! Használja Philips Hue lámpáit, hogy otthonát ünnepi élménnyé alakítsa: fényes piros és zöld karácsonyra, finom pasztell tavaszra, vagy akár félelmetes, ragyogó lila, hogy az öné legyen a környék legkísértetiesebb háza Halloweenkor.

  • Lazuljon el meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel

   Lazuljon el meleg-hideg árnyalatú fehér fényekkel

   Tegye szebbé az estéit a Philips Hue kültéri világítással. Állítsa be a megfelelő hangulatot a teraszán, az erkélyen vagy a tornácon, és élvezze a pihenést. Élvezze a fehér fény árnyalatait a nyári nap meleg, fehér fényétől a tél jeges hófehér színéig, az évszakok hangulatának megfelelően.

  • Egyéni vezérlés

   Egyéni vezérlés

   Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a Bridge rendszerhez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy illessze hozzá a beltéri kapcsolókat a rendszeréhez a fények módosításához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és sok más lehetőséget a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Assistant szolgáltatásokkal is, amelyekkel hanggal vezérelheti a lámpáit.

  • Fesse át külső területeit 16 millió színnel

   Fesse át külső területeit 16 millió színnel

   A Philips Hue kültéri világítással nincsenek korlátok, a varázslat megvalósítható! Játsszon el a 16 millió színnel és a fehér fény minden árnyalatával a kívánt hatás létrehozásához. Megvilágítással emeljen ki tárgyakat, fákat vagy utakat. Használja a Hue alkalmazást, mentse el kedvenc fénybeállításait, és ujjának egyetlen érintésével hívja elő őket, amikor csak akarja.

  • Philips Hue bridge szükséges

   Philips Hue bridge szükséges

   Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

  • Egyszerűen felszerelhető és bővíthető

   Egyszerűen felszerelhető és bővíthető

   Világosítsa meg a sötét ösvényeket, emeljen ki egyes részleteket a környezetből, vagy hozzon létre egyedi hangulatot a teraszon. Ezt önállóan meg tudja valósítani a Hue spotok és parkvilágítók segítségével. A termékek kisfeszültséggel működnek, használatuk biztonságos, és könnyen telepíthetők. A kültér kivilágítása nem bonyolult feladat: alkossa meg, majd bővítse tetszés szerint.

  • Időjárásálló (IP65)

   Időjárásálló (IP65)

   A Philips Hue kültéri lámpatestet kültéri használatra tervezték, és szigorú vizsgálatokon ment át a megfelelő teljesítmény biztosítása érdekében. Az IP-szintet két számjegy mutatja: az első a porral, a második vízzel szembeni védettséget jelzi. Ez a lámpatest IP65 védettségű, azaz védett az alacsony nyomású vízsugárral szemben. Ez az IP44-nél magasabb szintű védelmet jelent, és gyakran használják talaj közelébe telepített lámpatestek esetében, vagy amikor bizonyos kültéri körülmények miatt nagyobb védelemre van szükség.

  • Kiváló minőségű alumínium, és kiváló szintetikus anyagok

   Kiváló minőségű alumínium, és kiváló szintetikus anyagok

   A termékek kimondottan kültéri használatra készültek. Csak a legjobb minőségű anyagokat használjuk, a kültéri körülmények közötti legjobb teljesítmény elérése érdekében; az anyagokat intelligens módon használjuk fel, a rádiófrekvencia optimalizálására.

  • Magas fényerő

   Magas fényerő

   A Philips Hue lámpa fényereje elegendő az egész kert kényelmes megvilágításához. A Philips Hue lámpa segítségével megvilágíthatja a bejáratokat, többféle hangulatot alakíthat ki, és a pillanatnak megfelelő hangulatbeállítással magasabb szintre emelheti a kültéri megvilágítás fogalmát.

  • Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

   Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

   Világítsa ki kertjét, és nézzen körül benne. Ha kültéri fényforrásait rákapcsolja a Hue Bridge rendszerre, ízlése szerint tudja szabályozni a kültéri fényeket. A Philips Hue kültéri érzékelővel vagy a beltéri világítás távvezérlési lehetőségeivel, például a Philips Hue alkalmazással vagy hangvezérléssel (Amazon Alexa, Apple HomeKit vagy Google Segéd) a kültéri világítást is szabályozhatóatja. Készíthet és futtathat olyan világítási programot, amely azt a látszatot kelti, hogy otthon tartózkodik. Irányítsa kültéri fényforrásait otthona kényelméből – vagy a világ bármely pontjáról.

  • Állítsa be úgy a világítást, hogy hazaérkezéskor fény köszöntse Önt!

   Állítsa be úgy a világítást, hogy hazaérkezéskor fény köszöntse Önt!

   Élje át a kényelmet, hogy a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik, és kikapcsolnak, amikor elmegy otthonról. Amikor az autóból kiszáll, vagy amikor belép az épületbe, mindenhol a megfelelő világítás komfortjával találkozik. Használja a Philips Hue kültéri érzékelőt, vagy állítsa be a Hue alkalmazásban az Otthon vagy a Távol módot, hogy bekapcsolja az összes lámpát, vagy rábízhatja a kapcsolást a Helymeghatározás módra, amelyhez még gombnyomásra sincs szükség. Ilyen egyszerű az egész.

  Összes specifikációt mutat