Javaslatok

  Hue White Ambiance izzólámpa

  ST64 – E27-es okos fényforrás

  A melegtől a hideg fehér fényig, Bluetooth-szal azonnal vezérelhető, Irányítsa alkalmazással vagy a hangjával*, További lehetőségekért Hue Bridge eszközzel bővíthető 8719514301467 Hasonló termékek
  • Okosvilágítás egyszerűen

   8719514301467
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   Hue White Ambiance izzólámpa

   ST64 – E27-es okos fényforrás

   8719514301467 Hasonló termékek

   Az ST64-es fényforrás egy Edison-stílusú LED-lámpa, amely tekercselt belső izzószállal és szabályozható meleg–hideg fehér fénnyel biztosítja az okos fényforrások minden előnyét. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Okosvilágítás egyszerűen

  • Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással

   Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással

   A Hue Bluetooth alkalmazással vezérelheti a Hue intelligens lámpákat otthona egy szobájában. Akár 10 intelligens lámpát is hozzáadhat, és mobilkészülékéről csak egy gomb megérintésével vezérelheti azokat.

  • Hangvezérlésű világítás*

   Hangvezérlésű világítás*

   Ne kézzel vezérelje világítását, használja inkább a hangját! Egyszerű hangutasításokkal vezérelheti a szoba több lámpáját vagy akár csak egyet. *Együttműködik a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerekkel.

  • Állítsa be a megfelelő hangulatot lágy fehér fénnyel

   Állítsa be a megfelelő hangulatot lágy fehér fénnyel

   A Hue fényforrások és lámpatestek lágy fehér fényt adnak. A ragyogó nappali fénytől az alacsony intenzitású éjszakai fényig terjedő fényerő-szabályozással ezek az intelligens lámpák éppen a megfelelő szintű meleg fénnyel töltik meg otthonát, amikor arra szüksége van.

  • A vintage kialakítás modern lehetőségekkel társul

   A vintage kialakítás modern lehetőségekkel társul

   Egyesíti a hagyományos izzószálas fényforrást és egy modern átlátszó búrás okos lámpával. Ezek az intelligens retró stílusú LED-es fényforrások ötvözik az egyszerű vintage formatervezést a Philips Hue intelligens világítással.

  Összes specifikációt mutat