Javaslatok

  Hue White Ambiance izzólámpa

  Gyertya – E14-es okos fényforrás – (2 darabos csomag)

  A melegtől a hidegig állítható fehér fény, Bluetooth-szal azonnal vezérelhető, Irányítsa alkalmazással vagy a hangjával*, További lehetőségekért Hue Bridge eszközzel bővíthető 8719514411869 Hasonló termékek
  • Okosvilágítás egyszerűen

   8719514411869
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   Hue White Ambiance izzólámpa

   Gyertya – E14-es okos fényforrás – (2 darabos csomag)

   8719514411869 Hasonló termékek

   A hagyományos izzók klasszikus formája kisebb méretben. A Filament gyertya formájú fényforrás tekercselt belső izzószállal és E14-es foglalattal rendelkezik, így tökéletes a kis lámpatestekhez, ha melegtől hidegig állítható színhőmérsékletű fehér fényre, klasszikus stílusra és modern technológiára vágyik. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Okosvilágítás egyszerűen

  • Hangvezérlésű világítás*

   Hangvezérlésű világítás*

   A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

  • Hangvezérlésű világítás*

   Hangvezérlésű világítás*

   Ne kézzel vezérelje világítását, használja inkább a hangját! Egyszerű hangutasításokkal vezérelheti a szoba több lámpáját vagy akár csak egyet. *Együttműködik a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszerekkel.

  • Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

   Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

   Csatlakoztassa okoslámpáit egy Hue Bridge központhoz (külön megvásárolható) az összes Philips Hue funkció kihasználásához. A Hue Bridge használatával akár 50 lámpát is vezérelhet teljes otthonában. Rutinok létrehozásával automatizálhatja világítási rendszerét. Okoslámpáit vezérelheti otthonától távol is vagy okostartozékok hozzáadásával, mint például mozgásérzékelők és intelligens kapcsolók.

  • Biztosítsa a jó hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel

   Biztosítsa a jó hangulatot a melegtől hidegig terjedő fehér fénnyel

   A meleg és hideg fehér fény több mint 50 000 árnyalatából választva minden tevékenységhez és napszakhoz megteremtheti a tökéletes környezetet az otthonában. Használjon ragyogó, fehér fényt reggel, hogy energikusan és éberen kezdje a napot, vagy könnyítse meg az esti pihenést halvány aranyszínű ragyogással.

  Összes specifikációt mutat