Javaslatok

  Hue White

  4 darabos E27

  Lágy fehér fény, Bluetooth-szal azonnal vezérelhető, Irányítsa alkalmazással vagy a hangjával*, További lehetőségekért Hue Bridge eszközzel bővíthető 8719514319141 Hasonló termékek
  • Okosvilágítás egyszerűen

   8719514319141
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   Hue White

   4 darabos E27

   8719514319141 Hasonló termékek

   A lágy fehér fénnyel világító négy okos E27-es LED-fényforrás okosvilágítást hoz otthonában bárhová. Az azonnali, vezeték nélküli fényerő-szabályozásra képes izzók a legtöbb lámpatesthez használhatók. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Okosvilágítás egyszerűen

  • Kellemes, lágy fehér fény

   Kellemes, lágy fehér fény

   A hagyományos 60 W-os izzókhoz hasonló fényerővel ezek a fényforrások elegendő fehér fényt biztosítanak ahhoz, hogy a kanapén olvasson, zenét hallgasson, vagy egyszerűen csak pihenjen a hálószobában.

  • Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással

   Szabályozzon akár 10 lámpát a Bluetooth alkalmazással

   A Hue Bluetooth alkalmazással vezérelheti a Hue intelligens lámpákat otthona egy szobájában. Akár 10 intelligens lámpát is hozzáadhat, és mobilkészülékéről csak egy gomb megérintésével vezérelheti azokat.

  • Hangvezérlésű világítás*

   Hangvezérlésű világítás*

   A Philips Hue egy kompatibilis Google Nest vagy Amazon Echo eszközzel párosítva működik az Amazon Alexával és a Google Asszisztenssel. Az egyszerű hangparancsokkal a szoba egy vagy több lámpáját vezérelheti.

  • Állítsa be a megfelelő hangulatot lágy fehér fénnyel

   Állítsa be a megfelelő hangulatot lágy fehér fénnyel

   A Hue fényforrások és lámpatestek lágy fehér fényt adnak. A ragyogó nappali fénytől az alacsony intenzitású éjszakai fényig terjedő fényerő-szabályozással ezek az intelligens lámpák éppen a megfelelő szintű meleg fénnyel töltik meg otthonát, amikor arra szüksége van.

  • Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

   Használja ki az összes intelligens világítási funkciót a Hue Bridge segítségével

   Csatlakoztassa okoslámpáit egy Hue Bridge központhoz (külön megvásárolható) az összes Philips Hue funkció kihasználásához. A Hue Bridge használatával akár 50 lámpát is vezérelhet teljes otthonában. Rutinok létrehozásával automatizálhatja világítási rendszerét. Okoslámpáit vezérelheti otthonától távol is vagy okostartozékok hozzáadásával, mint például mozgásérzékelők és intelligens kapcsolók.

  Összes specifikációt mutat