Javaslatok

  Hue

  Kültéri érzékelő

  Vezeték nélküli telepítés, Akkumulátoros használat, Időjárásálló, Automatizálja világítását 8719514342262 Hasonló termékek
  • Automatikusan kapcsolja a világítást

   8719514342262

   Hue

   Kültéri érzékelő

   8719514342262 Hasonló termékek

   Vezérelje automatikusan kültéri világítását Philips Hue kültéri érzékelővel. Az elemmel működő és teljes egészében vezeték nélküli érzékelőt bárhová elhelyezheti, és amikor elsétál előtte, a világítás bekapcsol.   Összes előny megtekintése

  • Automatikusan kapcsolja a világítást

   Play Pause
   You need Flash to see video.
   Click here to download it.

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Automatikusan kapcsolja a világítást

  az Ön kényelme érdekében

  • Meleg fogadtatás minden nap

   Meleg fogadtatás minden nap

   Élje át a kényelmet, amikor a fények automatikusan bekapcsolnak, amikor megérkezik. Amikor kipakol az autóból és belép az épületbe, kényelmes külső világítás kíséri. Átjönnek a barátai? Ahogy közelednek a bejárathoz, fogadja őket finoman bekapcsoló fényekkel.

  • Telepítése mindössze percek kérdése

   Telepítése mindössze percek kérdése

   A kültéri érzékelők könnyen felszerelhetők és teljesen vezeték nélküliek. Nincs szükség villanyszerelőre a telepítéshez. Csomagolja ki az érzékelőt, állítsa be az alkalmazáson keresztül, és telepítse oda, ahová csak akarja. Az érzékelő konfigurálása, valamint a mozgás- és fényérzékelés érzékenységének beállítása is a Philips Hue alkalmazással történik.

  • Helyezze oda, ahová csak szeretné

   Helyezze oda, ahová csak szeretné

   A készlet különböző szerelési elemekkel van ellátva, így sík falra, fal belső vagy külső sarkára és oszlopra is felszerelhető. Rúdra vagy ereszre is fel lehet szerelni. Így tökéletes az előkertben, az ajtó környezetében, a garázsban vagy a ház körül, ahol csak szükséges.

  • Philips Hue bridge szükséges

   Philips Hue bridge szükséges

   Csatlakoztassa Philips Hue lámpáit a Bridge-hez, vagy szabályozza őket okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Vagy szabályozhatóatja világítását a Philips Hue beltéri kapcsoló ki- és bekapcsolásával, illetve a fényerő szabályozásával is.

  • Ellenáll minden időjárási körülménynek

   Ellenáll minden időjárási körülménynek

   Ezt a Philips Hue kültéri érzékelőt kifejezetten kültéri használatra tervezték, és szigorú teszteknek vetették alá a megfelelő üzembiztonság érdekében. A lámpa IP54-es értékkel rendelkezik: védett a bármilyen irányból ráfröccsenő vízzel szemben. A termék ellenáll a heves esőzésnek és más időjárási körülményeknek.

  • Ijessze el hívatlan vendégeit

   Ijessze el hívatlan vendégeit

   A nagy látószögnek és érzékelési tartománynak köszönhetően a kültéri érzékelő észrevesz minden mozgást otthona közelében. Közvetlenül bekapcsolhatja velük a kültéri fényeket, melyek fényárba borítják a hívatlan látogatót. Beállíthatja a beltéri lámpák bekapcsolását, hogy távollétekor is úgy tűnjön, Ön otthon van.

  • A kívánt világítás automatikus bekapcsolása

   A kívánt világítás automatikus bekapcsolása

   A kültéri érzékelő automatikusan bekapcsolja a kültéri vagy beltéri Philips Hue lámpákat, ha elhaladnak előtte. Ha az érzékelőt a Philips Hue alkalmazással csatlakoztatja a bridge-hez, Ön választhatja ki, hogy mely lámpák kapcsoljanak be; akár házon belülit is választhat. Az is kiválasztható, hogy melyik fénybeállítás kapcsoljon be a mozgás észlelésekor. A beépített szürkületérzékelő biztosítja, hogy csak sötétben kapcsoljanak be a lámpák, amivel energiát takarít meg.

  Összes specifikációt mutat