Javaslatok

  Fényforrás (szabályozható)

  13 W–100 W, E27, Meleg fehér, Fényerő-szabályozás 8718699659844 Hasonló termékek
  • Minél jobban tompítja, annál melegebb a fény.

   8718699659844
   További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

   Fényforrás (szabályozható)

   8718699659844 Hasonló termékek

   A Philips WarmGlow LED-es fényforrásai lehetővé teszik a mindennapos világítás fényerejének lecsökkentését a hagyományos lámpák otthonos tónusára. Így minél jobban leszabályozza, annál melegebb hatású a fény. Ez különbözteti meg a normál szabályozható LED-es fényforrásoktól, amelyek egyszerűen kevésbé ragyogóak a fényerő csökkentésénél. A WarmGlow fényforrások most 90-es színvisszaadási indexszel rendelkeznek, amely természetes fényhez hasonlítanak, melyekkel otthona igazi színeit láthatja. Akár otthonosan elterül este a kanapén, akár ragyogóan kezdené a napját, a Philips WarmGlow LED-es fényforrások az igényeinek pontosan megfelelő világítást biztosítják. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  Minél jobban tompítja, annál melegebb a fény.

  Az EyeComfort használatával a szeme számára kellemes fényt kaphat.

  • Szemnyugtató hatású

   Szemnyugtató hatású

   Egyértelmű tény, hogy az éles fény bántja a szemet. A túl fényes világítás szemkápráztató. Ha viszont túl lágy, akkor csak hunyorog az ember. Most olyan lágy LED-megvilágítás érhető el, amely kíméli a szemet, és tökéletes hangulatot teremt az Ön otthonában.

  • Hosszú élettartamú fénycsövek – Akár 15 évig kitartanak

   Hosszú élettartamú fénycsövek – Akár 15 évig kitartanak

   Az akár 15 000 óra élettartam révén csökkentheti a fénycsövek gyakori cseréjével járó gondot, és tökéletes világítási megoldást élvezhet több mint 15 éven át.

  • Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Akár 80%-os energiamegtakarítás

   Élvezze a LED-ek energiatakarékosságának előnyét, a fényminőség legkisebb romlása nélkül. A meglévő hagyományos izzólámpák cseréjével legalább 80%-os azonnali energiamegtakarítás érhető el.

  • Szabályzáskor színhőmérséklete melegebbre vált

   Ezzel a szabályozható fényforrással a 2200 K meleg fény letompítható 2700 K értékre. Minél jobban tompítja, annál melegebb lesz a fény.

  Összes specifikációt mutat