További márkák

Suggestions
  • megbízható asztali világítás

   72007/92/16

   Asztali lámpa

   72007/92/16 Hasonló termékek

   Az elsősorban a megjelenést szem előtt tartva tervezett aranyszínű, 4 fokozatú fényerő-szabályozással felszerelt Philips Lever LED-es asztali lámpa letisztult alumínium karjának és forgatható ernyőjének köszönhetően pontosan oda irányíthatja a fényt, ahová szeretné. Összes előny megtekintése

  Videók

  [trigger to render Video Gallery]

  Képek

  megbízható asztali világítás

  • 80%-os energiamegtakarítás a hagyományos fényforrásokhoz képest

   80%-os energiamegtakarítás a hagyományos fényforrásokhoz képest

   Ez a fényforrás akár 80%-os energiamegtakarítást jelenthet a hagyományos fényforrásokhoz képest. Kifizetődő, hiszen évről évre pénzt takarít meg Önnek. Csökkentse villanyszámláját, és kezdje el a megtakarítást azonnal.

  • Integrált LED, a rendszer részeként

   Integrált LED, a rendszer részeként

   Egy fényforrás, amelyben megbízhat. Az integrált LED-es fényforrásnak köszönhetően biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

  • Ragyogó, hideg fehér fény

   Ragyogó, hideg fehér fény

   Nagy teljesítményű LED-es fényforrás

  • Fényerő-szabályozó kapcsolóval állítható fényintenzitás

   Fényerő-szabályozó kapcsolóval állítható fényintenzitás

   Állítsa be a Philips LED lámpa fényintenzitását a fényerő-szabályozó kapcsolóval (nem tartozék). Ez teszi ezt a fényforrást ideálissá a megfelelő környezet teremtésére, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti összejövetelről a nappaliban. A Philips több, a Philips LED-es fényforrásaival kompatibilis fali fényerő-szabályozót tesztelt. A kompatibilis fényerő-szabályozók listája a Letöltések és terméktámogatás résznél található.

  Összes specifikációt mutat