További márkák

 • Fény a megfelelő helyen

  71796/31/P0

  Asztali lámpa

  71796/31/P0 Hasonló termékek

  Legyen része extra fényben, amikor és ahol csak szüksége van rá. A Philips hordozható asztali lámpa elemmel működik és könnyű, így egyszerű a mozgatása az otthonán belül. A meleg fehér LED-ek energiahatékonyak és tartósak, továbbá automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkeznek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fény a megfelelő helyen

Kényelmes, hordozható lámpa az otthonába

 • Kiváló minőségű LED-világítás

  Kiváló minőségű LED-világítás

  A Philips lámpa LED technológiája a Philips egyedi fejlesztésű megoldása. Azonnal bekapcsol, optimális fényerőt biztosít, és kiemeli otthona élénk színeit.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a lámpa körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

 • Pehelykönnyű és hordozható a teljes rugalmasság érdekében

  Az elemes működtetésű, kis súlyú, hordozható lámpát bárhol használhatja a lakásban. Vigyen fényt a nehezen elérhető helyekre, például sötét sarkokba, lépcsőházakba, folyosókra, vagy használja kiegészítőfényként a fej felett elhelyezett megvilágításhoz. Nagyszerűen használható olvasólámpaként, éjjeli lámpaként, vagy éjszakai világításként is, stílusos kialakításával pedig bármilyen lakásbelsőhöz jól illik.

 • A teljes rugalmassághoz nincs szükség kábelre és hálózati aljzatra

  Az elemes működtetés esetén nem rontják a képet az összevissza futó kábelek, és a megbotlás veszélye sem áll fenn. És mivel nincs szükség csatlakozóaljzatra, bárhova helyezheti a lámpát, ahol csak fényre van szüksége. A dobozból kivéve azonnal kényelmes használatot biztosít.

Összes specifikációt mutat