A Philips lighting webhelyének felkeresésére készül. Használja a helyi nyelvű változatát!
Javaslatok
  LED-Lighting-for-the-home

  LED világítás otthonra

   

  Vigye otthonába a természetes napfény világosságát és melegségét, lépjen be a Philips LED világítás birodalmába. A termékeket, tanácsokat, ötleteket és útmutatásokat illetően kargyújtásnyira vannak Öntől a LED világítási innovációk. A hangulatos háttérvilágítás vagy a jól elhelyezett spotlámpa meleg, természetes ragyogást visz az otthonába, míg a jól helyen lévő kültéri lámák új dimenziót nyithatnak a kertépítészetben. Használja ki a kontrasztokban lévő lehetőséget, és legyen tanúja annak, hogy milyen nagy esztétikai értéket ad a fény a belső és külső terekhez. A nagy teljesítményű, meleg és energiatakarékos Philips LED termékek forradalmasítják otthona világítását.

  Professional-Lighting

  Professzionális világítás

   

  Formálja át a fénnyel a világát. A LED technológiának köszönhetően hatékonyabban dolgozhat, jobban érezheti magát, és többet tehet a vásárlóiért. A rugalmas LED lámpákkal barátságos, teljesítményorientált munkakörnyezetet teremthet. A tiszta fehér LED spotlámpákkal kiemelheti a kiskereskedelmi minőséget. Ösztönözze a távolból az embereket, szereljen reflektorokat a kinti területekre. A lehetőségek száma végtelen.

  Hiszünk abban, hogy a fény jobbá teheti az életet, és ezért energiatakarékos, jó érzetet keltő, úttörő megoldásokat hoztunk létre, melyek életre keltik az elképzeléseit. Szeretjük megosztani másokkal a tudásunkat, ezért fedezze fel az oldalunkat, ahol megtudhatja, hogyan tudják jobbá tenni a világát a LED lámpák.