További márkák

Suggestions

  Philips LED-es termékek

  Válasszon a szeme számára kellemes fényt

  Ezért fontos odafigyelni a látásunkra

   

  Ideje, hogy komolyan vegye a látás kérdését. Életünk nagy részét képernyők előtt ülve, mesterséges fénynél töltjük. Sokan napi 6 óránál is több időt töltenek képernyő előtt. Ennek leggyakoribb mellékhatása a szemfáradás.

   

  Egy világméretű kutatás szerint* a felhasználók arról számoltak be, hogy egyes LED-fényforrások fénye mellett kellemesebb a munkavégzés. A szülők szerint gyermekeik látásának épsége fontosabb, mint a tanulmányi eredményeik, az őket érő stressz vagy az edzettségi állapotuk. Több országban is igaz az, hogy az ott élők több mint 50%-a számára kiemelten fontos, hogy odafigyeljenek a látásukra.

  Miért érdemes a Philips LED-es termékeit választani?

  A látás kényelme – Szembarát fény a világítástechnikai ágazat vezetőjétől

  Szembarát fény 
  a világítástechnikai ágazat vezetőjétől

   

  A rossz minőségű fényforrások kifárasztják a szemet. A Philips LED-es termékeivel azonban minden helyiségben a látás számára ideális fényviszonyokat lehet teremteni. LED-es termékeink a szem számára kellemes, villogásmentes** fényt bocsátanak ki. Ezt kínálja Önnek megbízható márkánk.

  A látás kényelme – Villogásmentes fénykibocsátás

  Villogásmentes fénykibocsátás**

   

  Tudományos szakértőink fáradhatatlan fejlesztési munkájának gyümölcsei látható villogás nélkül** világító LED-es termékeink, melyek vezető szerepet töltenek be az ágazatban. Termékeink szigorú feltételeket szabtak a fénybarát működéshez, ami biztosítja, hogy az általunk tesztelt LED-es fényforrások jobban kíméljék a szemet.

  Szeme hálás lesz érte

   

  Mivel egyre többen töltünk egyre több időt zárt helyen, kiemelten fontossá vált az otthonok megfelelő megvilágítása. Más márkákkal ellentétben a Philips LED-es termékei nem villognak**, azaz kiválóan alkalmasak arra, hogy kíméljék a szemet. Válassza az Ön, a családtagjai és az otthona szempontjából egyaránt legjobb megoldást.

  A látás kényelme – Szeme hálás lesz érte

  Válassza ki a kívánt terméket

   

  A Philips LED-es lámpái sokféle kivitelben és méretben kaphatók. Így nem lesz probléma Önnek, hogy LED-re váltson. Termékeink energiatakarékosak, de ami még ennél is jobb hír: kellemes fényük kíméli a szemet.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.
  *  A kutatást a OneVoice Connect Research vállalat végezte 2017 júliusában. A felmérésben több mint 8000 felnőtt felhasználó vett részt, és 11 különböző piacra (Lengyelország, Csehország, Svédország, Kína, Németország, Spanyolország, Franciaország, Indonézia, Thaiföld, Egyesült Államok, Törökország) terjedt ki.
  **A villogás PstLM≤ 0,5 érték mellett nem látható.

  Növelje látása kényelmét

  Tippek Önnek és családtagjainak

  Töltsön több időt a szabadban
  A természetes fény igazoltan hasznos a látás kényelme szempontjából. Töltsön több időt a szabadban, és vegye rá erre gyermekeit is. 
  Teremtsen kellemes környezetet az olvasáshoz vagy a tanuláshoz
  A Philips LED-es fényforrásai nem villognak**, így Ön szemfáradás nélkül merülhet bele az olvasásba, illetve a tanulásba.
  Csökkentse a képernyő előtt töltött időt
  Mobiltelefon, számítógép, táblagép, televízió: túlontúl sokan töltik idejük nagy részét a felsorolt eszközök képernyője előtt ülve, mesterséges fénynél. Ha gyermekei hosszú ideig ülnek a képernyő előtt, pihentesse szemüket úgy, hogy időről időre kikapcsolja a készülékeket 30 másodpercre.
  Tornáztassa szemét
  Léteznek olyan szemtorna-gyakorlatok, amelyek csökkentik a szemfáradságot, és növelik a látás kényelmét. Ezek a gyakorlatok otthon is végezhetők.