Javaslatok

  Vigyen új színt az életébe a Hue-val

  Az otthon fényforrásai nem csupán a megvilágításról szólnak. Ismerje meg a Philips Hue-t, az Ön személyre szabható világítási rendszerét.

  A Philips Hue egyszerűen telepíthető és vezérelhető. Mindössze egy Starter Kit indulókészletre vagy egy külön megvásárolható Philips Hue Bridge-re van szüksége, illetve telepítenie kell a Philips Hue alkalmazást az okoseszközére. Ha ez megvan, minden készen áll. Kezdjünk hát hozzá!

  Portable Led Lights
  A rendszer központja, a Bridge, szó szerint egy híd az okoseszköz és a Philips Hue fényforrások között. Egyetlen Bridge-hez egyszerre akár 50 lámpát és egyéb eszközt is csatlakoztathat. Routeren keresztül wifi-re csatlakoztatva a bridge egyben összekapcsolja rendszerét a külső világgal, az internettel is - segítségével a távolból is vezérelheti eszközeit, vagy egyéb okos szolgáltatásokat működtethet. A Bridge minden Philips Hue Starter Kit indulókészlet tartozéka, de külön is megvásárolható és beilleszthető egyedi Philips Hue rendszerébe.
  Portable Led Lights
  Ismerje meg a Philips Hue alkalmazást. Tervezésekor az Ön kényelme, az otthona és mindennapi feladatai lebegtek szemeink előtt. Görgessen lentebb, és ismerjen meg néhányat a legjelentősebb változtatások közül. Kezdjen hozzá! Indítsa el a letöltést. Próbálja ki. Fedezze fel. Élvezze a kezelhetőséget és próbáljon ki minden lehetőséget.

  Kövesse az alább 4 egyszerű lépést:

  1. Áramellátás

  Ha van Starter Kit indulókészlete, csavarja be az izzókat a meglévő foglalatokba, és kapcsolja fel a fali lámpakapcsolót. Más típusú Philips Hue lámpatesteknél, mint például a Philips Hue LEDstrip szalag, egyszerűen csatlakoztassa az áramforráshoz és kapcsolja be azokat. Ennyi az egész.

  2. A Bridge

  Csatlakoztassa a Bridge-t az áramforráshoz, és az automatikusan bekapcsol. A mellékelt LAN-vezetékkel csatlakoztassa a wifi-routerhez. Amikor a három jelzőfény világítani kezd, a rendszer használatra készen áll.

  3. Az alkalmazás

  Töltse le az alkalmazást az App Store vagy a Google Play áruházból. Kapcsolódjon a Bridge-hez. Keresse meg a lámpákat az alkalmazásban. Ha megtalálta, a Philips Hue máris készen áll.

  4. Fedezze fel!

  Miután a rendszer összeállt és működőképes, itt az ideje, hogy megismerje a Philips Hue sokoldalúságát. Fedezze fel a Philips Hue alkalmazás változatos funkcióit, vagy töltse le más gyártók alkalmazásait, és ismerje meg a lámpák vezérlésének új lehetőségeit.
  Az otthon fényforrásai nem csupán a megvilágításról szólnak. Ezért megalkottuk a Philips Hue-t, az Ön személyre szabható világítási  rendszerét. Ezt az egyszerű eszközt az Ön igényei és a mindennapok követelményei szerint terveztük. Az élet annyi, amennyit ki tud hozni belőle. Kezdjen hozzá! Próbálja ki. Fedezze fel. Élvezze a kezelhetőséget és próbáljon ki minden lehetőséget. Vigyen fényt az életébe.

  Philips Hue indulókészlet

  A Starter Kit indulókészlet a Bridge-en kívül kettő vagy három fényforrást is tartalmaz, típustól függően. iOS vagy Android rendszerű mobilkészülékéhez letöltheti a megfelelő alkalmazást. Ha ezek rendelkezésre állnak, máris készen áll arra, hogy felfedezze a Philips Hue színes világát!

  Tekintse meg tájékoztató videóinkat

  bluetooth icon

  Philips Hue Bluetooth

  Teremtsen hangulatot egy szobában

   

  A Philips Hue Bluetooth a legegyszerűbb módja annak, hogy belevágjon az okosvilágítás világába. Egy szoba hangulatának beállításához elegendő egy Philips Hue Bluetooth fényforrás és a Philips Hue Bluetooth App - amellyel akár 10 fényforrást is vezérelhet.

  bluetooth

  Philips Hue Fair, Being és Still


  Egy kisebb számú Philips Hue "Fair", "Being" és a "Still" márkanevű termékünk nem felel meg a minőségi és biztonsági előírásainknak. Jelentették számunkra, hogy bizonyos esetekben a termék részei meglazulnak vagy leszakadnak. A probléma nem érinti sem a 2016. november 7. után gyártott termékeket, sem más Philips Hue termékeket.

   

  Megelőző intézkedésként és minőségi standardjainknak való megfelelés végett szeretnénk kapcsolatba lépni Önnel és javítani a hibát.

   

  Abban az esetben, ha Ön rendelkezik olyan termékkel, amely tartalmazza az alábbi termék cikkszámok valamelyikét, akkor kérjük, hogy hívja az ingyenesen hívható call centerünket.

   

  A termék cikkszáma a termék alaplap hátsó oldalán az ezüst címkén található. További információ itt érhető el.

   

  A call center a 00800 744 547 75 számon hétfőtől péntekig 08:00 - 20:00 óra között hívható.

   

  Az okozott kellemetlenségért szíves elnézését kérjük. A termékeink minőségét szívügyünknek tekintjük.

  GYIK

  1. Mit kell tudni a Hue Go-ról?


  A Hue Go a világ első hordozható lámpája, mely a mi alkotásunk. Köszönhetően hordozhatóságának és kezelhetőségének, a Hue Go a rugalmasság tökéletesen új szintjét valósítja meg. A Hue Go otthona bármely részében használható, még ott is, ahol korábban más Hue izzókat, illetve Bloom és Iris rendszereket telepített. Az akkumulátoros működés azt jelenti, hogy házának új területein is játszhat a fényekkel, így például a kertben vagy a fürdőszobában.

   

  A Hue Go kezelhetősége is páratlan, hiszen a készülék gombjaival gyári fényprogramok közül választhat, míg egy okos eszközzel az összes funkció rendelkezésre áll.

  A Hue Go használatával kombinálhatja a népszerű világos fényárnyalatokat a Bloom és Iris mély, telített tónusaival.

  2. Mit kell tudni a Hue Phoenix-ről?

   

  A Hue Phoenix egy rendszerbe kapcsolható, finomhangolható fehér fény, mely villámgyorsan képes alkalmazkodni a fénybeállításokhoz, és újakat is képes előállítani. Ezzel segít Önnek a napi munkavégzésben, az olvasásban, a lazításban, illetve energiával tölti fel a nap hátralévő részére. Ujjának egyetlen pöccintésével a Philips Hue alkalmazás rendelkezésére bocsájtja a biológiai fehér fény teljes spektrumát, a meleg fehértől a hűvös nappali árnyalatig. A Hue Phoenix képes kihasználni a Hue kapcsolaton keresztül elérhető összes innovatív funkciót is. Okoseszközén keresztül lámpáit több mint 200 alkalmazás használatával szinkronizálhatja, vagy létrehozhat „emlékeztető fényeket”, melyek figyelmeztetik, ha itt az ideje az ébredésnek.
   

  3. Mit kell tudni Philips Hue Lightstrip Plus LED szalagról?

   

  A Philips Hue Lightstrip Plus a piacon jelenleg kapható legrugalmasabb LED szalag. Nem csupán telepítési lehetőségeiben - ugyanis minden irányban hajlítható  -, hanem sokoldalú bővíthetőségében is. A LED szalag akár 10 méterig meghosszabbítható, így az egész szobát kitöltő fényforrás hozható létre. Egy nagy fényerőnek köszönhetően (1600 lumen 2 méter hosszban) fő fényforrásként és dekorációs világításként is egyaránt használható. Amellett, hogy kiválóan alkalmas háttérfényként történő alkalmazásra, különleges helyek megvilágítására vagy egyes bútorok kihangsúlyozására, ez a szalag tökéletesen helyettesíti a hagyományos lámpatesteket és fényforrásokat.
   

  4. Mely eszközök támogatottak?

   

  A Hue mind az iOS, mind az Android operációs rendszert támogatja. Kérjük, ellenőrizze az App Store vagy a Google Play áruházban, mely iOS vagy Android szoftver verzió szükséges a Hue futtatásához.
   

  5. Miben különbözik a Hue Phoenix a Hue white fényforrástól?

   

  A Hue White egy fényforrás, nem pedig egy lámpatest, és meleg színhőmérsékletű (2700 K), szabályozható fényerejű fehér fényt bocsájt ki. A Hue Phoenix színhőmérséklet-szabályozható, hangolható fehér fényt állít elő, mely lefedi a teljes meleg-hideg fehér színtartományt (2100 - 6500 K).
   

  6. Szabályozható az Ambilight TV-készülékek által kibocsájtott lámpák fényhatása is?

   

  Igen, statikus és dinamikus működési mód közül lehet választani, így képes alkalmazkodni a pillanatnyi igényekhez. Az alkalmazás automatikusan egy nyugtatóbb, statikus beállítást választ ki, ha a Hue lámpák távolabb vannak a TV-készüléktől. Ezzel csökkenthető a nézők mögötti vagy két oldalán érzékelhető villogó hatás. Ezen kívül, beállíthatja, hogy a lámpák valódi háttérvilágításként, szinte statikus fényforrásként funkcionáljanak. A képernyőn megjelenő csúszka használatával a két végpont közötti beállítás is kiválasztható.
   

  7. Mi történik, ha az üveg vagy más részegység eltörik vagy megsérül?

   

  A Philips gondoskodik pótalkatrészről, mely világítástechnikai szaküzletben vagy az ügyfélszolgálaton keresztül rendelhető meg.
   

  8. Létezik színes változata is a Hue Phoenix lámpának?

   

  A Hue Phoenix nem nyújt színes fényt – ez egy új termékcsalád az intelligens világítótestek között, mely kifejezetten a hangolható fehér háttérfény előállítására specializálódott.
   

  9. Mi a különbség az Hue Lightstrip Plus és a régi Hue Lightstrip között?


  A Philips Hue Lightstrip Plus egy teljesen új lámpatest-generáció, mely a Hue fényforrások és a Hue lámpatestek előnyeit egyesíti. 

  •  Az új Philips Hue Lightstrip Plus akár 10 méter hosszúságig bővíthető, 1 m-es szakaszokkal. A régi Hue LightStrip modell fix 2 méter hosszúságú volt, bővítési lehetőség nélkül.

  •A Philips Hue Lightstrip Plus színes és funkcionális fehér fényt (2000-6500 K) is képes előállítani, mely a meleg fehértől a hideg fehérig hangolható. A régi Hue Lightstrip kizárólag színes háttérfényként funkcionált.

  •A Philips Hue Lightstrip Plus kimeneti fényteljesítménye 1600 lumen 2 méter távolságban. A régi Lightstrip modellé mindössze 120 lumen.

  A régi Hue LightStrips tökéletesen alkalmazható kisebb felületek, például építészeti egységek vagy bútordarabok kihangsúlyozására. Más gyártótól származó app segítségével szórakoztató fényként is működtethető.
   

   

  Philips Hue lightstrip plus is a complete new generation of luminaire, combining the strength of Hue bulbs and Hue luminaires. 
  • The new Philips Hue lightstrip plus is extendable up until 10 meters via 1 meter extensions. The old Hue LightStrip delivers a fixed 2 meter, without possibility to extend.
  • Philips Hue lightstrip plus delivers colors and also functional white light (2000-6500K), it can be tuned from warm white to cold white light. The old Hue Lightstrip brings colored lighting for ambient setting.
  • Philips Hue lightstrip plus has an output of 1600 lumen on 2 meter. The old Lightstrip has 120 lumen.

  The old Hue LightStrips is perfect for small surfaces, highlighting architectural pieces or accentuating furniture and providing entertainment light when syncing via third party apps.

  Philips Hue lightstrip plus is a complete new generation of luminaire, combining the strength of Hue bulbs and Hue luminaires. 
  • The new Philips Hue lightstrip plus is extendable up until 10 meters via 1 meter extensions. The old Hue LightStrip delivers a fixed 2 meter, without possibility to extend.
  • Philips Hue lightstrip plus delivers colors and also functional white light (2000-6500K), it can be tuned from warm white to cold white light. The old Hue Lightstrip brings colored lighting for ambient setting.
  • Philips Hue lightstrip plus has an output of 1600 lumen on 2 meter. The old Lightstrip has 120 lumen.

  The old Hue LightStrips is perfect for small surfaces, highlighting architectural pieces or accentuating furniture and providing entertainment light when syncing via third party apps.

  Philips Hue lightstrip plus is a complete new generation of luminaire, combining the strength of Hue bulbs and Hue luminaires. 
  • The new Philips Hue lightstrip plus is extendable up until 10 meters via 1 meter extensions. The old Hue LightStrip delivers a fixed 2 meter, without possibility to extend.
  • Philips Hue lightstrip plus delivers colors and also functional white light (2000-6500K), it can be tuned from warm white to cold white light. The old Hue Lightstrip brings colored lighting for ambient setting.
  • Philips Hue lightstrip plus has an output of 1600 lumen on 2 meter. The old Lightstrip has 120 lumen.

  The old Hue LightStrips is perfect for small surfaces, highlighting architectural pieces or accentuating furniture and providing entertainment light when syncing via third party apps.

  10. Mi a különbség a Hue Go, a Hue Bloom és a Hue Iris között?


  A Hue Go a világítótestek teljesen új generációja, mely a Hue fényforrások és a Hue Bloom/Hue Iris előnyeit egyesíti: 

  • Hordozható, így hálózatról üzemeltetve használható falszínezőként (csakúgy, mint a Hue Iris és Hue Bloom modellt), illetve a hálózatról leválasztva központi fényforrásként. 
  • A készüléken elhelyezett gombbal 7 gyári fényprogram közül választhatunk.
  • Kombinálja a Hue Bloom és a Hue Iris lámpák telített, gazdag színeit a Hue fényforrások kiváló minőségű fehér fényével. 
  • A kimenő fényteljesítmény (300 lm) lényegesen nagyobb Hue Bloom (120 lm) és a Hue Iris (210 lm) modellhez képest.
  • A színes és a fehér LED-ek miatt a Hue Go színárnyalatai enyhén különböznek a másik két modellétől.
   

  11. A Hue Phoenix energiatakarékos otthoni megoldás lehet?

   

  Igen, a LED kifejezetten energiatakarékos fényforrás, mivel teljes fényerőn 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók. Ha a fényerőt csökkenti, vagy egy másik színre kapcsol, még ennél is kisebb lesz az energiaigény, így hosszú távon mindenképpen költséghatékony megoldás.
   

  12. Milyen színű a tápegység, a Hue kommunikációs egység (RF) és a vezeték?

   

  A töltő, az RF-doboz és a vezeték fehér.
   

  13. A Philips Hue Lightstrip Plus energiatakarékos otthoni megoldás lehet?

   

  Igen, a LED kifejezetten energiatakarékos fényforrás, mivel teljes fényerőn 80%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a hagyományos izzók. Ha a fényerőt csökkenti, vagy egy másik színre kapcsol, még ennél is kisebb lesz az energiaigény, így hosszú távon mindenképpen költséghatékony megoldás.
   

  14. Hányféle színárnyalat állítható elő?

   

  A spektrumon belül bármilyen szín előállítható a fényforrással. A szürke, a fekete és a barna azonban nem kifejezetten látványos. Végül is ez egy fényforrás, ami színeket állít elő, és ehhez fény szükséges. Ha az adott szín nem állítható elő tökéletesen, a Hue a hozzá legközelebb eső színárnyalatot fogja beállítani. És persze nem szabad megfeledkezni a teljes fehértartományról sem, a meleg, sárgás fehértől a hűvös, kék árnyalatig. És a kettő között bármi.
   

  15. Véletlenül eltörtem/leejtettem az izzót. Ki lehet cserélni?

   

  Balesetek mindenkivel előfordulhatnak, ezzel mi is tisztában vagyunk, de sajnos a törött izzókat nem cseréljük. Új izzót kell vásárolnia.
   

  16. Mely eszközök támogatják a virtuális kerítés (geofencing) funkciót?

   

  Ezt a funkciót minden iOS és Android rendszerű telefon támogatja, amelyen telepítve van a legújabb alkalmazás és mobiladat-kapcsolattal is rendelkezik.
   

  17. Mennyi a garancia ezekre a termékekre?

   

  Minden Hue termékre a vásárlástól számított 2 év jótállást biztosítunk.
   

  Bővítse a Hue rendszer lehetőségeit


  A Philips Hue család folyamatosan bővíthető. Miután beüzemelte a Philips Hue rendszert, akár 50 további Philips Hue lámpával, világítótesttel, kapcsolóval vagy egyéb eszközzel bővítheti azt. Csupán az eszközök áramellátásáról kell gondoskodni, és máris hozzáadhatja azokat a rendszerhez a Philips Hue alkalmazáson keresztül. Amikor az alkalmazás új eszközt azonosít, Ön elnevezheti azt, és hozzáadhatja egy meglévő konfigurációhoz, vagy létrehozhat egy újat. Számos további Philips Hue eszköz közül választhat.

  A Hue csapata


  Mi, itt a Philips Hue-nál biztosak vagyunk abban, hogy a rendszerbe kapcsolt otthon fényei sokkal élvezetesebbek. Szeretnénk betölteni az otthonát néhány gyakorlati, személyes és meglepő világítási ötlet fényével. Ragaszkodunk a nagyszerű dolgokhoz, így ideje, hogy új barátságokat kössünk. Olyan márkákkal működünk együtt, melyek hozzánk hasonlóan egyediek és innovatívak.

  Apple Homekit kompatibilitás

  Használja a Siri hangvezérlést vagy kapcsolódjon a Philips Hue rendszerrel más HomeKit-kompatibilis eszközökhöz és tegye teljessé otthonának irányítását.

  Logitech Harmony kompatibilitás

  A Logitech Harmony távvezérlőeszközök és a Philips Hue rendszer együtt olyasmire képesek, amit még a legnagyobb házimozi-rajongók is elismeréssel fogadnak.

  Nest kompatibilitás

  Kapcsolja össze Philips Hue rendszerét a Nest Cam, Nest Learning Thermostat és Nest Protect eszközökkel. Amikor a Nest azt érzékeli, hogy Ön elmegy otthonról, a Philips Hue lámpák önműködően, finoman lekapcsolnak. 

  Ismerje meg a Hue kiegészítőket