Gondolja újra

a mennyezetet

OneSpace világító mennyezet

 

Törekedjen rendezett, minimalista látványra. A Philips OneSpace olyan méretre készült világító mennyezeti panel, amely megszabadítja a hagyományos mennyezetkialakítások kötöttségeitől. Alakítson át bármilyen belső teret egységes térré gyönyörű, homogén fénnyel.

Mi az a OneSpace?

 

A OneSpace a csúcsminőségű világítástechnikát és akusztikát ötvözi egy elegáns megjelenésű világítótestben. Ez a könnyen felszerelhető mennyezeti panel:

 

  • Üdítő megvilágítást biztosít a rejtett LED-eknek köszönhetően, amelyek egyenletesen osztják el a fényt a panel felületén.
  • Hangelnyelő anyagok használatával javítja a terem akusztikáját.
  • Rendkívül vékony szegélyével, láthatatlan fényforrásával és homogén, napfényszerű fényével minimalista, korszerű környezetet teremt.
  • A többféle rögzítési lehetőségnek köszönhetően problémamentesen illeszkedik a mennyezet szerkezetébe és az épületkezelő rendszerbe.
  • Tűzálló szerkezeti anyagaival és a panel tömegénél ötször nagyobb teherbírású rögzítőszerkezetével túlteljesíti az ipari biztonsági szabványok előírásait.
  • Méretre készítve kapható, a legnagyobb méret 10 m × 3 m.
A világító OneSpace közelképe.

Hogyan segíthet a OneSpace?

 

A közterek és a repülőterek gyakran feszültséggel teli környezetek. Nyugtassa meg az embereket békés kültéri hangulatot keltő tiszta, derűs fénnyel. Segítse a beléptető pultoknál dolgozókat jó megvilágítással és az utasokat megnyugtató környezettel. Csökkentse a szellemi fáradtságot hangelnyelő panelekkel, amelyek csökkentik a zavaró háttérzajt.

 

A bemutatótermek és a bevásárlóközpontok határozott, sajátos kialakítást kaphatnak a OneSpace visszafogott megjelenésének köszönhetően. A nyugodt környezet segít oldani a feszültséget a vásárlókban, miközben a termékeket tanulmányozzák, így több időt töltenek az üzletben. A látogatók otthon érzik magukat a minimalista mennyezeti panelek által biztosított tompított akusztikának és egyszerű esztétikának köszönhetően.

 

Az autószalonok és a múzeumok olyan helyek, ahol a látogatók a környezetben elmerülve szeretnék eltölteni az időt. Vizuális élvezetet nyújthat számukra a kiváló minőségű, káprázásmentes megvilágítással, amely a tárgyakat a legjobb fényben tünteti fel, kiemelve a színt és a textúrát. Hozzon létre nyugodt, csendes légkört visszhangelnyelő mennyezeti panelekkel.

 

A társalgók és az előcsarnokok derűs közösségi térré alakíthatók a OneSpace segítségével. A világos, vonzó környezet kellemes légkört teremt a leülésre és a beszélgetésre. A tompított akusztika és az egyenletes világítás elősegíti az emberek hosszabb időn keresztül történő, elfáradás nélküli összpontosítását.

 

A tárgyalótermek és a recepciók kellemes benyomást keltenek a OneSpace elegáns megjelenésének köszönhetően. A panel tiszta fénye a napfényre emlékeztet, és segítségével az emberek hosszabb ideig képesek beszélgetni a szemük erőltetése nélkül.

Autószalonban alkalmazott világító OneSpace vázlata, egy a számos lehetőség közül, amelyet a világító OneSpace kínál.
Üzletben alkalmazott világító OneSpace mennyezet vázlata. 

Feliratkozás
a hírlevélre

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website