További márkák

Gondolja újra

a mennyezetet

OneSpace világító mennyezet

 

Törekedjen rendezett, minimalista látványra. A Philips OneSpace olyan méretre készült világító mennyezeti panel, amely megszabadítja a hagyományos mennyezetkialakítások kötöttségeitől. Alakítson át bármilyen belső teret egységes térré gyönyörű, homogén fénnyel.

Mi az a OneSpace?

 

A OneSpace a csúcsminőségű világítástechnikát és akusztikát ötvözi egy elegáns megjelenésű világítótestben. Ez a könnyen felszerelhető mennyezeti panel:

 

  • Üdítő megvilágítást biztosít a rejtett LED-eknek köszönhetően, amelyek egyenletesen osztják el a fényt a panel felületén.
  • Hangelnyelő anyagok használatával javítja a terem akusztikáját.
  • Rendkívül vékony szegélyével, láthatatlan fényforrásával és homogén, napfényszerű fényével minimalista, korszerű környezetet teremt.
  • A többféle rögzítési lehetőségnek köszönhetően problémamentesen illeszkedik a mennyezet szerkezetébe és az épületkezelő rendszerbe.
  • Tűzálló szerkezeti anyagaival és a panel tömegénél ötször nagyobb teherbírású rögzítőszerkezetével túlteljesíti az ipari biztonsági szabványok előírásait.
  • Méretre készítve kapható, a legnagyobb méret 10 m × 3 m.
A világító OneSpace közelképe.

Hogyan segíthet a OneSpace?

 

A közterek és a repülőterek gyakran feszültséggel teli környezetek. Nyugtassa meg az embereket békés kültéri hangulatot keltő tiszta, derűs fénnyel. Segítse a beléptető pultoknál dolgozókat jó megvilágítással és az utasokat megnyugtató környezettel. Csökkentse a szellemi fáradtságot hangelnyelő panelekkel, amelyek csökkentik a zavaró háttérzajt.

 

A bemutatótermek és a bevásárlóközpontok határozott, sajátos kialakítást kaphatnak a OneSpace visszafogott megjelenésének köszönhetően. A nyugodt környezet segít oldani a feszültséget a vásárlókban, miközben a termékeket tanulmányozzák, így több időt töltenek az üzletben. A látogatók otthon érzik magukat a minimalista mennyezeti panelek által biztosított tompított akusztikának és egyszerű esztétikának köszönhetően.

 

Az autószalonok és a múzeumok olyan helyek, ahol a látogatók a környezetben elmerülve szeretnék eltölteni az időt. Vizuális élvezetet nyújthat számukra a kiváló minőségű, káprázásmentes megvilágítással, amely a tárgyakat a legjobb fényben tünteti fel, kiemelve a színt és a textúrát. Hozzon létre nyugodt, csendes légkört visszhangelnyelő mennyezeti panelekkel.

 

A társalgók és az előcsarnokok derűs közösségi térré alakíthatók a OneSpace segítségével. A világos, vonzó környezet kellemes légkört teremt a leülésre és a beszélgetésre. A tompított akusztika és az egyenletes világítás elősegíti az emberek hosszabb időn keresztül történő, elfáradás nélküli összpontosítását.

 

A tárgyalótermek és a recepciók kellemes benyomást keltenek a OneSpace elegáns megjelenésének köszönhetően. A panel tiszta fénye a napfényre emlékeztet, és segítségével az emberek hosszabb ideig képesek beszélgetni a szemük erőltetése nélkül.

Autószalonban alkalmazott világító OneSpace vázlata, egy a számos lehetőség közül, amelyet a világító OneSpace kínál.
Üzletben alkalmazott világító OneSpace mennyezet vázlata. 

Feliratkozás
a hírlevélre

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.