MASTER LEDlamp termékek

általános és kiemelő megvilágításhoz

A termékcsalád tagjai

Classic LED Lamps

Classic LED Lamps

A hagyományos kialakítású LED Deco Classic gyönyörű, dekoratív, meleg fehér fényt nyújt, miközben nagyjából 90%-kal csökkenti a villanyszámlát.

TrueForce LED ipari és kiskereskedelmi változat (Csarnokvilágító – HPI/SON/HPL)

TrueForce LED ipari és kiskereskedelmi változat (Csarnokvilágító – HPI/SON/HPL)

A Philips TrueForce LED ipari és kiskereskedelmi sorozata egyszerű és gyorsan megtérülő megoldást kínál a HID-világítás LED-re való átállítására csarnokvilágításoknálEzek a fényforrások biztosítják a LED nagy előnyeit, az energiatakarékosságot és hosszú élettartamot, alacsony bekerülési költség mellett.Egyedi lámpakialakításuknak és kompatibilitásuknak köszönhetően a TrueForce LED-lámpák közvetlenül beszerelhetők a HID-világítás helyére, a szerelvények és az előtétek módosítása nélkül. A többféle sugárzási szög és a magas színvisszaadási index együttese jobb fényeloszlást biztosít, miközben komfortos, biztonságos, teljesítményre ösztönző környezetet teremt.

MASTER LEDspot PAR

MASTER LEDspot PAR

Az ellenálló kialakítású, meleg fehér fényt kibocsátó, új generációs PAR lámpák ideálisak általános- és kiemelő világításra a vendéglátóiparban. Különösen alkalmasak közösségi területek, például előterek, folyosók és lépcsőházak világítására, ahol folyamatos világításra van szükségKompatibilis az E27 foglalattal rendelkező, meglévő lámpatestekkel a hagyományos halogénlámpák helyettesítésére készült, és a fényerő csökkenése nélkül képes nagy mértékű energiaköltség-megtakarítást biztosítani és a karbantartási költségeket minimálisra csökkenteni.A PAR 38 lámpa IP44 besorolással rendelkező kültéri változata egyike annak a néhány energiatakarékos alternatívának, amelyek a PAR38 kültéri izzólámpák kiváltására alkalmasakA szabályozható fényerejű PAR 20 a hagyományos szpot izzók tökéletes helyettesítője

MASTER LEDspot LV

MASTER LEDspot LV

Meleg fehér, halogén- illetve izzólámpához hasonló kiemelő fényével a MASTER LEDspot MR16 ideális a vendéglátóipari szpot- és általános világítási alkalmazások felújításához, továbbfejlesztéséhez. Kifejezetten közösségi terek (például recepciók, előterek, folyosók, lépcsőházak és mosdók) világítására szolgál, ahol folyamatos fényre van szükség.A robusztus kialakítású MASTER LEDspot MR16 24°-os sugárzási szöggel rendelkezik a pontosan behatárolható fényeloszlás érdekében. A kibocsátott fény spektruma nem tartalmazza az UV- és az infravörös tartományt, ezért alkalmas hőre vagy UV-re érzékeny anyagok (például ételek, organikus anyagok, festmények, stb.) megvilágítására is.

TrueForce LED köztéri (városi/közúti – HPL/SON)

TrueForce LED köztéri (városi/közúti – HPL/SON)

A Philips TrueForce LED-es fényforrások egyszerű megoldást nyújtanak a nagy intenzitású gázkisüléses (HID) fényforrások LED-es kiváltására. Ezek a fényforrások biztosítják a HID-LED csere előnyeit, az energiatakarékosságot és a hosszú élettartamot, míg az alacsony bekerülési költség azonnali megtakarítást jelent.A megfelelő méretű és fényeloszlású TrueForce LED-es fényforrásokat az ügyfél könnyen be tudja illeszteni meglévő rendszerébe, így lámpatestcsere és a fényhatás feláldozása nélkül javítható a fényminőség.

SceneSwitch LED-es izzók

SceneSwitch LED-es izzók

Bizonyos esetekben a hideg fény a megfelelő, más hangulatokhoz a kellemes, meleg fény illik. A Philips SceneSwitch LED-es fényforrással különféle megvilágítást állíthat be egyetlen szokványos izzólámpa vagy gyertya alakú formával. Ráadásul nincs szükség fényerő-szabályozóra! Tegye optimálissá a világítást a lazításhoz, a hobbijaihoz, a pihenéshez vagy a munkához. Ehhez elég megnyomnia a kapcsolót. Mégpedig a már meglévő kapcsolót! Semmi mást nem kell beszerelni.

MASTER LEDspot ExpertColor MV

MASTER LEDspot ExpertColor MV

A MASTER LEDspot MV ExpertColor barátságos, komfortos környezetet teremt otthonokban és vendéglátóhelyeken egyaránt. Egyéni spektrumú, kimagasló fényminősége nagy értékű CRI indexszel és mélyebb fényerő-szabályozással is kiegészül. Az eredmény? Magával ragadó megvilágítás. Innovatív, perem nélküli lencsekialakítása letisztultan és elegánsan illeszkedik szinte bármilyen belsőépítészeti koncepcióhoz. És ne feledkezzünk meg a teljes ExpertColor palettához való illeszkedésről sem, a LEDspot LV és a LEDspot Par fényforrásokkal együtt.

MASTER LEDspot LV AR111

MASTER LEDspot LV AR111

Új, tökéletesen illeszkedő dizájnja révén a Master LEDspot LV AR111 most már a legtöbb G53 lámpatesttel kombinálható valódi kiegészítő megoldásként. A lámpa ragyogó vizuális hatást ér el a kiskereskedelmi és vendéglátási alkalmazásokban, például boltokban, bemutatótermekben és galériákban. A minőségi világítás kihozza az áruk színét, és kiemeli a szépségüket. Tartós megoldás nagy fényáram- és színmegmaradással. A dizájnos lámpák jól körülhatárolt fénysugárral rendelkeznek, és sokféle sugárzási szöget biztosítanak a különböző alkalmazásokhoz. A Philips szabadalmaztatott megoldása révén a termék a standard 12 V-os elektronikus halogén transzformátorok széles választékával kompatibilis. A termékek az 50, 75 és 100 W-os AR111 halogén spotlámpákéval egyenértékű, nagy fénysugárintenzitást biztosítanak.

MASTER LEDspot MV

MASTER LEDspot MV

Meleg, halogénlámpához hasonló kiemelő fényével a MASTER LEDspot MV tökéletes választás szpotvilágításra. A magas CRI index szavatolja a természetes színeket, ami lakásokban és szállodákban a barátságos hangulat záloga, kiskereskedelmi egységekben pedig a termék iránti figyelemfelkeltés kulcsa. A LEDspot termékcsalád hagyományos szpotlámpákhoz hasonló, ismerős designja a klasszikus eleganciát egyesíti a LED-technológia teljesítményével. A MASTER LEDspot MV termékcsalád a legtöbb GU10 foglalattal kompatibilis, így egyszerűen felválthatja a korábbi halogén vagy hagyományos fényforrásokat. Számos fényerő-szabályozóval kompatibilis, hogy a világítás mindig alkalmazkodhasson a pillanatnyi igényekhez. A MASTER LEDspot MV igen jelentős energiamegtakarítást és rendkívül alacsony karbantartási költséget eredményez azonos fényerő biztosítása mellett, így bevezetése a lakástulajdonosok és az üzlettulajdonosok számára is gyors megtérülést biztosít energiahatékonyságának és hosszú élettartamának köszönhetően.

CorePro LEDcandle

CorePro LEDcandle

A CorePro LEDcandle termékünket a hagyományos izzólámpák cseréjére terveztük. Az E14 foglalatú szerelvényekkel kompatibilis; ideális választás a csillárokhoz. Jelentős energiamegtakarítás érhető el, és minimalizálhatók a karbantartási költségek.

CorePro LEDcapsule MV

CorePro LEDcapsule MV

A hálózati feszültségről üzemeltethető G9-es fejelésű LED kapszula irányított fényt sugároz, ezért valódi alternatívája a halogén kapszuláknak. Különösen alkalmas munkafelületek megvilágításához üzletekben, hotelekben és éttermekben, valamint ideális az asztali lámpákhoz és szekrények világításához. A CorePro LEDcapsule kompatibilis a G9 foglalattal rendelkező meglévő lámpatestekkel, amelyekben ki tudja váltani a halogén kapszulákat, így jelentős energia-megtakarítást és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít kifogástalan fényminőség mellett.

Master LED lámpák

Master LED lámpák

A MASTER LEDbulb A60 7W lámpák szabályozható fényerővel rendelkeznek a kellemes, alkalomhoz illő hangulatú környezet kialakításához. Egyedi kialakításuknak köszönhetően minden irányba meleg fényt sugároznak, így a hagyományos izzólámpák valós alternatívái. A MASTER LEDbulb A55 6W-os típus szintén szabályozható, lágy, meleg fényt bocsát ki, rendkívül hosszú élettartam mellett. A MASTER LEDbulb lámpák ideálisak általános világítási célokra, elsősorban a vendéglátóiparban, azaz szállodákban, éttermekben. Különösen javasoltak közlekedő területek, például előterek, folyosók és lépcsőházak megvilágítására, ahol folyamatos fényre van szükség.A MASTER LEDbulb kompatibilis az E27 foglalattal rendelkező meglévő lámpatestekkel, amelyekben a 25 és 40 W-os hagyományos izzók kiváltására szolgál. Hatalmas energia-megtakarítást és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít kifogástalan fényminőség mellett.A legmodernebb fényerő-szabályozókkal használva további energia-megtakarítás érhető el, így a befektetés akár egy éven belül is megtérülhet.

CorePro LEDspot MV

CorePro LEDspot MV

A CorePro LEDspot meleg, a hagyományos halogénekhez hasonló fényükkel ideális megoldást nyújtanak. A család tagjai kompatibilisek a GU10 vagy E14 foglalattal rendelkező legtöbb meglévő szerelvénnyel, és alkalmasak a halogénizzók, illetve a hagyományos izzók közvetlen kiváltására. Jelentős energiamegtakarítás érhető el vele, és minimalizálhatók a karbantartási költségek.

LED fényforrások

LED fényforrások

A CorePro LEDbulb fényforrások a kompatibilisek az E27 és a B22 foglalattal, és alkalmasak a hagyományos izzók közvetlen kiváltására. Jelentős energiamegtakarítás érhető el velük, és minimalizálhatók a karbantartási költségek.

MASTER LEDcandle

MASTER LEDcandle

A megszokott izzólámpákat idéző, ragyogó fényhatást nyújtó MASTER LEDcandle gyertyák a vendéglátóiparban és otthoni környezetben egyaránt ideálisak általános és dekorációs világításra. A szabályozható fényerejű MASTER LEDcandle modellek tovább fokozzák a hatékonyságot, miközben hozzájárulnak a kívánt légkör megteremtéséhez.A csillárokba, fali vagy modern lámpatestekbe szánt, átlátszó vagy opál fényforrások minden E14 vagy B15 foglalattal rendelkező lámpatesthez illeszkednek. A csillárgyártók visszajelzései alapján tervezett, a csillárok és más lámpatestek esztétikai kvalitásait kiemelő termék felkapcsolt és lekapcsolt állapotban egyaránt szemet gyönyörködtető, köszönhetően klasszikus, karcsú formájának és egyedi, szembetűnő lencséjének. Gyönyörű csillogó meleg fényt adnak, emellett hatalmas energiamegtakarítást is biztosítanak, és minimális a karbantartási költségük.A láng alakú gyertyaizzók klasszikus, karcsú formája egyedi, szembetűnő lencsével párosul, amely tökéletesen kiegészíti a modern LED gyertyákat.

CorePro LEDlinear MV

CorePro LEDlinear MV

A CorePro R7S Ideális választás a hagyományos halogén R7S fényforrások helyettFénykibocsátás minden irányban, ahogy a hagyományos halogén fényforrás esetébenSzabályozhatóságának köszönhetően kellemes légkört lehet vele teremteni

CorePro LEDspot LV

CorePro LEDspot LV

A CorePro LEDspot meleg, a halogén fényforrásokhoz hasonló fényükkel ideális megoldást nyújtanak. A család tagjai kompatibilisek az MR16 GU5.3 foglalattal rendelkező legtöbb meglévő szerelvénnyel, és alkalmasak a halogénlámpák, illetve a hagyományos izzók közvetlen kiváltására. Jelentős energiamegtakarítás érhető el, és minimalizálhatók a karbantartási költségek.

Classic LEDspotMV

Classic LEDspotMV

A hagyományos kialakítású Classic LEDspotMV meleg, halogénszerű fényt ad, miközben nagyjából 90%-kal csökkenti a villanyszámlát. A család tagjai kompatibilisek a GU10 foglalattal rendelkező legtöbb meglévő szerelvénnyel, és alkalmasak a halogén-, illetve a hagyományos izzók közvetlen kiváltására. A LED-es fényforrásokkal jelentős energiamegtakarítás érhető el, és minimalizálhatók a karbantartási költségek is.

CorePro LEDcapsule LV

CorePro LEDcapsule LV

A CorePro LEDcapsule valódi alternatívát kínál a halogénkapszulák helyett. Különösen alkalmas munkapultok megvilágítására és dekorációs célokra otthon, üzletekben, szállodákban és éttermekben. A CorePro LEDcapsule kompatibilis a G4 foglalattal rendelkező meglévő lámpatestekkel, amelyekben ki tudja váltani a halogénkapszulákat, így jelentős energiamegtakarítást és alacsony üzemeltetési költségeket biztosít kifogástalan fényminőség mellett.

MASTER LEDlamp termékek
– segítség új lehetőségek feltárásához

Átfogó, csúcskategóriás MASTER LEDlamp termékcsaládunk hozzájárul a kiváló fényminőség megteremtéséhez. Legyen szó akár parkolónak vagy bevásárlóközpontnak, irodának vagy szálloda előcsarnokának a megvilágításáról, lámpáink biztosítják a következőket:

 

  • Állandó szín
  • Nagy teljesítményű fényerő-szabályozás
  • Maximális kompatibilitás
MASTER LEDlamp termékek

Videók

   

Fontosak a szavak, de néha jobb működés közben látni a dolgokat.

 

Tekintse meg videóinkat, amelyek számos jó ötletet és oktatási jellegű tájékoztatást tartalmaznak. Talán egy termékbemutatót szeretne látni? Egy esettanulmányt az Önéhez hasonló egyik projektről? De akkor is érdemes megnéznie ezeket, ha csak azt szeretné felfedezni, milyen érdekes dolgokat lehet elérni a világítással. Ha a látottak felkeltették érdeklődését, iratkozzon fel bátran YouTube-csatornánkra.

 

Az összes videó megtekintése

A stílust nem kell rejtegetni – a hagyományos lámpák LED-esre váltanak

Számolja ki, mennyit takarít meg a MASTER LEDlamp

 

A környezetvédelmi és a költségvetési célkitűzések elérése érdekében egyre erősebb az energiafogyasztás csökkentésének, valamint a karbantartási és üzemeltetési költségek lefaragásának kényszere. A világítási megoldás élettartamára vett teljes költség megismerése egyre fontosabbá válik, mivel egyre feszesebbek a költségvetések, és hatékonyabb tervezésre van szükség.

 

Számolja ki a megtakarítását

Esettanulmányok

Minden helyre, minden megoldáshoz

 

CoreLine:

a LED-es világítási megoldások teljes választéka

 

A teljes termékcsalád megtekintése