A megfelelő LEDtube    

minden alkalomra

A tökéletes fénycső minden alkalmazáshoz MASTER LEDtube világítótestekkel

 

Az irodáktól az üzletekig, a parkolóktól az ipari létesítményekig minden megrendelőnek saját, egyedi világítási igényei vannak. A Philips MASTER LEDtube termékválasztékban mindig megtalálja a megfelelő LEDtube-megoldást. Az optimális energiatakarékosságtól a legnagyobb fénykibocsátásig, a legszigorúbb követelményeket támasztó alkalmazási területekre. Az egyszerű váltást kínáló LEDtube termékeink többféle hosszúságban és színhőmérséklettel, valamint elforgatható kialakításban kaphatók. Lámpáinkat három új kategóriába csoportosítottuk a fénykibocsátás szerint: Standard (normál), High (magas) és Ultra (nagyon magas).

 

A Philips megoldásaival a megfelelő LEDtube terméket használhatja minden esetben.

A termékcsalád tagjai

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

A Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 egyesíti a LED-es világítást a hagyományos fénycső külső megjelenésével. Külső megjelenése a hagyományos fénycsőétől megkülönböztethetetlen. A Philips MASTER LEDtube InstantFit T5 ideális megoldás azok számára, akik magas elvárást támasztanak a megvilágítással szemben, és szeretnék a legtöbbet kihozni a fényforrásból annak teljes élettartama során.A jelentős energiamegtakarítás és a hosszabb élettartam miatt kedvező a birtoklási összköltség és a megtérülési idő.

MASTER LEDtube InstantFit HF

MASTER LEDtube InstantFit HF

A Philips MASTER LEDtube InstantFit T8 egyesíti a LED világítást a hagyományos fénycső külső megjelenésével. Az egyedi dizájnnak köszönhetően külső megjelenése gyakorlatilag nem különböztethető meg a hagyományos fénycsőétől. A MASTER LEDtube InstantFit T8 ideális megoldás azok számára, akik magas minőségű világítást várnak el, és szeretnék a legtöbbet kihozni a fényforrásból annak teljes élettartama során. A jelentős energiamegtakarítás és a hosszabb élettartam vonzó megtérülési időt és kedvező bekerülési és fenntartási összköltséget biztosít.

MASTER LEDtube EM/Mains

MASTER LEDtube EM/Mains

A Philips MASTER LEDtube a LED-es fényforrást hagyományos, fénycső formájú kivitelben biztosítja. Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethető meg a hagyományos fénycsöves megoldásoktól. Azoknak, akik az ár-érték arányt tartják fontosnak, korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, és a fényforrás cserével jobb fényerőt és élettartamot szeretnének kapni.

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube EM/Mains

A CorePro LEDtube megfizethető LED-es megoldást kínál a T8 fénycsövek kiváltására. Természetes fényhatást biztosít az általános világítási alkalmazásokban, valamint környezetbarát termékként azonnali energiamegtakarítást is nyújt.

MASTER LEDtube Universal T8

MASTER LEDtube Universal T8

Az új Philips MASTER LEDtube Universal T8 egyszerűséget és könnyű beszerelést kínál. Egyszerűen nem kell már a meglévő előtéthez választani: egyedi kialakítása révén a Philips MASTER LEDtube Universal T8 közvetlenül csatlakoztatható elektromágneses előtéthez, nagyfrekvenciás elektromos előtéthez vagy táphálózati áramellátást alkalmazó egységekhez is. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően többé nem kell kétféle fénycsövet is készleten tartania!A teljesen biztonságos, megbízható és könnyen üzembe helyezhető Philips MASTER LEDtube Universal T8 a hagyományos fénycsövek ideális alternatívája az élettartamra vetített érték, a jelentős energiamegtakarítás és az alacsony karbantartási költségek előnyével.

Other LEDtube

Other LEDtube

A Philips LEDtube a LED fényforrást hagyományos, fénycsöves formájú kivitelben biztosítja. Ideális megoldás az általános világítási alkalmazások továbbfejlesztéséhez: megfelel az alapvető világítástechnikai követelményeknek, jelentős energiamegtakarítást kínál és környezetbarát.

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF

A CorePro LEDtube InstantFit HF egy megfizethető LED-es megoldás,amely alkalmas a T8 fénycsövek kiváltására. Természetes fényhatást kelt, alkalmazható általános világításialkalmazásokra, valamint azonnali energiamegtakarításra –környezetkímélő megoldás.

Számítsa ki  

energiamegtakarítását 
még ma

Az egyre feszesebb költségvetés és a nagy kihívást jelentő környezetvédelmi célok miatt minden vállalkozás buzgón dolgozik az energiafogyasztási, karbantartási és üzemeltetési költségek csökkentésén. A MASTER LEDtube világítótestekkel jelentős megtakarítás érhető el a TL-D fénycsövekhez képest. Eszközünkkel gyorsan összehasonlíthatja az energiafogyasztási és a karbantartási költségeket, valamint az ökológiai lábnyomot.

 

Mennyi lesz a megtakarítás?

kalkulátor

Fedezze fel a teljes választékot

Akár a legnagyobb energiatakarékosságra, akár a legnagyobb fényerőre van szükségük, mindig könnyen megtalálhatja számukra a megfelelő LEDtube terméket.

 

A termékismertető letöltése

ábra

Videók

   

Fontosak a szavak, de gyakran jobb működés közben látni a dolgokat.

 

Tekintse meg videóinkat, amelyek számos jó ötletet és oktatási jellegű tájékoztatást tartalmaznak. Talán egy termékbemutatót szeretne látni? Egy esettanulmányt az Önéhez hasonló egyik projektről? Vagy csak azokat az izgalmas dolgokat, amelyek a világítással elérhetők? Ha kimondottan tetszik, amit lát, iratkozzon fel YouTube-csatornánkra.

 

Az összes videó megtekintése

Válassza ki a megfelelő fénycsövet,

keresse meg a megfelelő méretet

 

Ügyfelei jelentősen eltérő világítási igényekkel rendelkeznek. Akár a legnagyobb energiatakarékosságra, akár a legnagyobb fényerőre van szükségük, mindig könnyen megtalálhatja számukra a megfelelő LEDtube terméket.

fénycsőséma

Esettanulmányok