You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

A megfelelő LEDtube    

minden alkalomra

A tökéletes fénycső minden alkalmazáshoz MASTER LEDtube világítótestekkel

 

Az irodáktól az üzletekig, a parkolóktól az ipari létesítményekig minden megrendelőnek saját, egyedi világítási igényei vannak. A Philips MASTER LEDtube termékválasztékban mindig megtalálja a megfelelő LEDtube-megoldást. Az optimális energiatakarékosságtól a legnagyobb fénykibocsátásig, a legszigorúbb követelményeket támasztó alkalmazási területekre. Az egyszerű váltást kínáló LEDtube termékeink többféle hosszúságban és színhőmérséklettel, valamint elforgatható kialakításban kaphatók. Lámpáinkat három új kategóriába csoportosítottuk a fénykibocsátás szerint: Standard (normál), High (magas) és Ultra (nagyon magas).

 

A Philips megoldásaival a megfelelő LEDtube terméket használhatja minden esetben.

A termékcsalád tagjai

MASTER LEDtube EM/Mains

MASTER LEDtube EM/Mains

A Philips MASTER LEDtube a LED-es fényforrást hagyományos, fénycső formájú kivitelben biztosítja. Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethető meg a hagyományos fénycsöves megoldásoktól. Azoknak, akik az ár-érték arányt tartják fontosnak, korlátozott költségvetéssel rendelkeznek, és a fényforrás cserével jobb fényerőt és élettartamot szeretnének kapni.

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

MASTER LEDtube InstantFit HF T5

A legjobb LED-es megoldás nagy intenzitású gázkisülő fényforrások (HID) kiváltására Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethető meg a hagyományos fénycsöves megoldásoktól. A MASTER LEDtube T5 ideális megoldás a magas világítási igényekkel rendelkező ügyfelek számára, akik a világításból – teljes élettartama során – a lehető legtöbbet kívánják kihozni, mind energiamegtakarítás, mind teljes bekerülési és üzemeltetési költség vonatkozásában.

MASTER LEDtube InstantFit HF

MASTER LEDtube InstantFit HF

A Philips MASTER LEDtube a LED fényforrást hagyományos, fénycsöves formájú kivitelben biztosítja. Egyedi formaterve tökéletesen egységes megjelenést biztosít, így nem különböztethető meg a hagyományos fénycsöves megoldásoktól. A MASTER LEDtube Performance az ideális megoldás olyan ügyfelek számára, akik nagyobb fényerőre vágynak, és szeretnék a legtöbb értéket kapni a világítástól annak élettartama során (a leghosszabb élettartamra van szükségük). Magas energiamegtakarítás és alacsony teljes élettartam alatti költségek.

CorePro LED PLC

CorePro LED PLC

A Philips CorePro LED PLC ötvözi a LED technológiát a hagyományos kompakt fénycsövek formavilágával. Ideális megoldás általános világítás LED-re való váltásához. Biztosítja az alapvető világítási elvárásokat, energiamegtakarítást ill. környezetbarát megoldást.

CorePro LEDtube EM/Mains

CorePro LEDtube EM/Mains

A CorePro LEDtube megfizethető LED-es megoldást kínál a T8 fénycsövek kiváltására. Természetes fényhatást biztosít az általános világítási alkalmazásokban, valamint környezetbarát termékként azonnali energiamegtakarítást is nyújt.

MASTER LEDtube Universal T8

MASTER LEDtube Universal T8

Az új Philips MASTER LEDtube Universal T8 egyszerűséget és könnyű beszerelést kínál. Egyszerűen nem kell már a meglévő előtéthez választani: egyedi kialakítása révén a Philips MASTER LEDtube Universal T8 közvetlenül csatlakoztatható elektromágneses előtéthez, nagyfrekvenciás elektromos előtéthez vagy táphálózati áramellátást alkalmazó egységekhez is. Egyszerű kezelhetőségének köszönhetően többé nem kell kétféle fénycsövet is készleten tartania!A teljesen biztonságos, megbízható és könnyen üzembe helyezhető Philips MASTER LEDtube Universal T8 a hagyományos fénycsövek ideális alternatívája az élettartamra vetített érték, a jelentős energiamegtakarítás és az alacsony karbantartási költségek előnyével.

Other LEDtube

Other LEDtube

A Philips LEDtube a LED fényforrást hagyományos, fénycsöves formájú kivitelben biztosítja. Ideális megoldás az általános világítási alkalmazások továbbfejlesztéséhez: megfelel az alapvető világítástechnikai követelményeknek, jelentős energiamegtakarítást kínál és környezetbarát.

CorePro LEDtube InstantFit HF

CorePro LEDtube InstantFit HF

A CorePro LEDtube InstantFit HF egy megfizethető LED-es megoldás,amely alkalmas a T8 fénycsövek kiváltására. Természetes fényhatást kelt, alkalmazható általános világításialkalmazásokra, valamint azonnali energiamegtakarításra –környezetkímélő megoldás.

Számítsa ki  

energiamegtakarítását 
még ma

Az egyre feszesebb költségvetés és a nagy kihívást jelentő környezetvédelmi célok miatt minden vállalkozás buzgón dolgozik az energiafogyasztási, karbantartási és üzemeltetési költségek csökkentésén. A MASTER LEDtube világítótestekkel jelentős megtakarítás érhető el a TL-D fénycsövekhez képest. Eszközünkkel gyorsan összehasonlíthatja az energiafogyasztási és a karbantartási költségeket, valamint az ökológiai lábnyomot.

 

Mennyi lesz a megtakarítás?

kalkulátor

Fedezze fel a teljes választékot

Akár a legnagyobb energiatakarékosságra, akár a legnagyobb fényerőre van szükségük, mindig könnyen megtalálhatja számukra a megfelelő LEDtube terméket.

 

A termékismertető letöltése

ábra

Videók

   

Fontosak a szavak, de gyakran jobb működés közben látni a dolgokat.

 

Tekintse meg videóinkat, amelyek számos jó ötletet és oktatási jellegű tájékoztatást tartalmaznak. Talán egy termékbemutatót szeretne látni? Egy esettanulmányt az Önéhez hasonló egyik projektről? Vagy csak azokat az izgalmas dolgokat, amelyek a világítással elérhetők? Ha kimondottan tetszik, amit lát, iratkozzon fel YouTube-csatornánkra.

 

Az összes videó megtekintése

Válassza ki a megfelelő fénycsövet,

keresse meg a megfelelő méretet

 

Ügyfelei jelentősen eltérő világítási igényekkel rendelkeznek. Akár a legnagyobb energiatakarékosságra, akár a legnagyobb fényerőre van szükségük, mindig könnyen megtalálhatja számukra a megfelelő LEDtube terméket.

fénycsőséma

Esettanulmányok