További márkák

A terek

életre keltése

Játék a fénnyel, a textúrával és a dinamikus tartalommal

 

Ez mind elérhető a Philips Kvadrat Soft Cells cellákból álló világító textiljével. Gond nélkül kombinálja a többszínű LED-eket a gyönyörű textilpaneleken belül, amelyek emellett a hangot is tompítják.

Egy olyan megoldás, amely végtelen számú lehetőséget kínál a színnel, mozgással, textúrával és fénnyel való játékhoz. Így kifejezhet érzelmeket, önkifejező kialakítást hozhat létre, és élővé varázsolhatja a tereket.

 

Bővebben

Ihlet  mindenütt

 

Minden tér a tartalmának megfelelő saját megoldást igényel. A világító textilek segítenek a legmerészebb látványok elérésében és a tér lényegének teljesen egyedi módon való megragadásában.


Varázslatos üzletek

 

Minél hosszabban időznek az emberek az üzletben, annál valószínűbb, hogy vásárolni is fognak. A világító textilek varázslatos hatást keltenek mindenhol, a kirakattól a próbafülkéig. Megállásra kényszerítenek, vonzzák a tekintetet, kiemelik a márkák személyiségét, megerősítik arculatát, és a vásárlókat könnyedén az üzletbe csábítják. Kellemesen elvonják a figyelmet is, csökkentve a várakozási idő érzékelését a próbafülkében vagy a pénztárnál. Még tovább fokozzák a vásárlás élményét.

Világító textilek a drezdai Corio bevásárlóközpontban.

Elbűvölő vendéglátóipar

 

Hozzon létre elbűvölő látványt, amely feldobja a szállodákat, bárokat és éttermeket. Segítsen a szállóvendégeknek, hogy természetesen módon, csodálatos napfelkelte látványával kezdjék a napot a reggelinél. Alakítsa át az éttermet szabad ég alatti ebédlő látványává lenyűgöző kültéri jelenettel. Vagy fokozza a tempót a bárokban és a klubokban frissítő és színgazdag diszkótartalommal.
A világító textilekkel még az unalmas konferenciatermeket is ihletadóvá változtathatja.

Világító textil a Beluga szállodában.

Inspiráló irodák

 

A korszerű irodák gyakran ridegek és személytelenek. A világító textilek alkalmazása tökéletes módszer a vállalat személyiségének hangsúlyozására. Azt a melegséget és ösztönző erőt nyújtja, amely serkenti a kreativitást, növeli a termelékenységet, és felpezsdíti az iroda életét. A hang tompításával hatásosan segíti az összpontosítás javítását és a jó közérzet kialakítását. Így a munka kellemes hangulatban folyhat.

Világító textilek a Gray’s Inn Road 200. alatti irodaházban.

Nyugtató egészségügy

 

A kórházi rendeléseken való részvétel szorongást válthat ki az emberekből. A várókban a stressz oldására és a figyelem elterelésére nyugtató, dinamikus tartalom alkalmazható. A betegekben fölengedhet a feszültség, a kórházi személyzet hatékonyabban dolgozhat, és a kezelés zökkenőmentesebb lesz. A világító textilek hatására mindenki jobb hangulatba kerül még a kórházban is.

Világító textil teszi derűssé a betegszobát a Nordsjaellands kórházban.

Előnyök

Tervezési szabadság

 

A világító textilek széles méretválasztékban kaphatók, és számtalan tetszőleges módon elrendezhetők, így saját kompozíciót állíthat össze. Hozzon létre egyetlen hatalmas hangulatfalat figyelemfelkeltő háttérként. Kövesse a lépcsőház emelkedését eltolt panelekkel. Vagy helyezze el elszórtan a paneleket egy falon, és jelenítsen meg rajtuk változékony tartalmat. Bármi lehetséges.

Világítótextil-panelek az ISS egyetemen.

Könnyen vezérelhető

 

Alakítson ki dekoratív hatásokat vagy természetes légkört az internetes alapkészletünkben elérhető videókkal. Esetleg személyes arculat kialakításához töltse fel saját dinamikus tartalmát erre készített célszoftverünkkel. A világító textil egyszerűen vezérelhető a panel hálózatához csatlakoztatott tetszőleges eszközzel, amely lehet például mobiltelefon, laptop vagy táblagép. Így egyetlen gombnyomással megváltoztathatja a terem hangulatát.

Világítótextil-panelek az ISS egyetemen.

Könnyen felszerelhető

 

Egyedi megoldásként a teljes elektronika be van építve a világítótextil-panelbe, ami nagyon könnyűvé teszi az üzembe helyezést.
A felszerelése olyan egyszerű, mint egy festmény elhelyezése a falon. Mindössze a panel, egy aljzat és néhány mágnes vagy tartó szükséges hozzá.

Tompítja a hangot

 

Az egyes világítótextil-paneleknél használt elemek kombinációja akusztikus hangelnyelő tulajdonságokkal bír. A kemény anyagokkal ellentétben, mint például az üveg, a beton és az acél, amelyek visszaverik a zajt, a világító textil segíti a hang csillapítását és a visszhang tompítását. Így a díszítés mellett praktikus szerepe is lehet mindenhol, az irodaházak recepciójától és az éttermektől a kórházakig és a repülőtéri előcsarnokokig.

Feliratkozás
a hírlevélre


Legyen naprakész legújabb ragyogó ötleteinkből.
Lebilincselő esettanulmányok, az ipari innovációt bemutató
történetek, tájékoztató cikkek és sok más
várja hírleveleinkben. Hasznosítsa
a világítástechnika egyik vezetője

által végzett műszaki fejlesztések eredményeit.

 

Feliratkozás