A fény, amely több

puszta megvilágításnál

A Philips világítástechnikáról

Több mint 120 éve a Philips világítástechnika az élen jár az innováció terén. A fény átalakító erejét kihasználva kényelmesebb és termelékenyebb életet adunk az embereknek – magas minőségű világítással a nyilvános tereken, az üzleti életben és otthon. A fénnyel elérjük, hogy az emberek vidámabbak legyenek és biztonságos környezetben éljenek – a fény szórakoztat, inspirál, tájékoztat, élhetőbbé teszi a városokat és kielégíti az emberek mindennapi igényeit. 

Az új digitális forradalom

A Philips számára a világítástechnika több puszta megvilágításnál, összekapcsolt világítási innovációkkal többek között az otthonok, a kereskedelmi terek, az irodák és a városok számára.

 

A Philips úttörő szerepet játszott a kiváló minőségű, energiatakarékos LED-világítás kifejlesztésében. Fényt viszünk egy teljesen digitális világba, amely összeköti az embereket, a helyszíneket és az eszközöket. A közeli jövőben eljön a nap, amikor minden lámpánk, világítótestünk és rendszereszközünk digitális és hálózati használatra kész lesz. A szabadalmaztatott technológiákat és nyílt szabványokat ötvöző világítási innovációink zökkenőmentesen fognak összekapcsolódni, ügyfeleink és a környezet javát szolgálva.

Ügyfeleink hatékonyságának növelése

Érjen el még nagyobb energiatakarékosságot az intelligens világításszabályozás révén. Összekapcsolt világítási rendszereink a megvilágított terekkel kapcsolatos tudás segítségével biztosítják a megfelelő fényerőt, a megfelelő helyen, a megfelelő időben.

 

Hozzon létre lenyűgöző, új világítási élményt egy ikonikus nevezetesség dinamikus, teljes színskálát lefedő fénnyel történő átalakításától kezdve egészen addig, hogy otthonában a csapatának színei villogjanak, amikor pontot szerez, vagy hogy az irodai dolgozó asztala fölötti világítás okostelefon segítségével személyre szabható legyen.

 

Érjen el kiemelkedő üzleti eredményeket. Például, lendítse fel az értékesítést és a vásárlók hűségét egy bevásárlóközpontban olyan világítótestekkel, amelyek helyfüggő kedvezményeket és más szolgáltatásokat kínálnak a vásárlóknak egy okostelefonos alkalmazás révén. Vagy optimalizálja egy irodaház energiafelhasználását és tisztítási ütemterveit a terek használatáról adatot gyűjtő, összekapcsolt világítótestekkel és érzékelőkkel.

Miért érdemes a Philipset választani?
Egyetlen másik vállalat sem érti úgy a fényt, mint mi.

Az emberi igények mély megértésének és a világítástechnika, az emberi viselkedés és a fény biológiai hatása terén szerzett szakértelmünknek köszönhetően valóban értékes megvilágítást biztosítunk. Hisszük, hogy a nappal vagy az éjszaka minden pillanatában mindenkinek a lehető legjobb megvilágítást kell tapasztalnia.

 

Azon kevés vállalat egyike vagyunk a világon, akik a teljes világítástechnikai értékláncon kínálnak megoldásokat – beleértve a szoftvereket, a vezérlőelemeket, a világítótesteket, a fényforrásokat és a modulokat. A világ vezető világítástechnikai vállalataként a Philips világítástechnika jó helyzetben van ahhoz, hogy megragadja a növekedési lehetőségeket:

  • Vezető globális fogyasztói és piaci pozíciók
  • Világszínvonalú innováció és tervezés
  • Alapos alkalmazás- és rendszerintegrációs szakértelem
  • Páratlan forgalmazási erő és márka

Ön és az innováció

A Philips folytatja a nyitott innovációt. Aktívan keressük a technológiai fejlesztéseket, felkutatjuk és csatlakozunk az M&A lehetőségekhez, partneri együttműködésekhez és ökoszisztémákhoz, valamint elősegítjük a szabványok és előírások létrejöttét.

 

A Philips magja az innováció ügyfélközpontú megközelítése. Ügyfeleinket a kezdetektől fogva bevonjuk, az innovációknál felhasználjuk a vásárlók igényeit és tanácsait. Mélyreható tudással rendelkezünk a világítástechnika és annak alkalmazásai terén, és mélyen értjük, hogy hogyan optimalizálható a világítás ügyfeleink számára bármilyen helyzetben.

 

A márkánk Önnel kezdődik. A Philips által kínált minden rendszer, termék és szolgáltatás célja, hogy pozitív hatással legyen az emberek életére, és fenntartható értéket jelentsen az Ön vállalkozása számára. Olyan innovációt nyújtunk, amely fontos az Ön számára.