A Philips világítástechnika:
értéket nyújtva a megvilágításon túl is

Rólunk

Több mint 120 éve a Philips világítástechnika az élen jár az innováció terén. A fény átalakító erejét kihasználva kényelmesebb és termelékenyebb életet adunk az embereknek – magas minőségű világítással a nyilvános tereken, az üzleti életben és otthon. A fénnyel elérjük, hogy az emberek vidámabbak legyenek és biztonságos környezetben éljenek – a fény szórakoztat, inspirál, tájékoztat, élhetőbbé teszi a városokat és kielégíti az emberek mindennapi igényeit.

 

A Philips számára a világítástechnika több puszta megvilágításnál, összekapcsolt világítási innovációkkal többek között az otthonok, a kereskedelmi terek, az irodák és a városok számára.

 

A Philips úttörő szerepet játszott a kiváló minőségű, energiatakarékos LED-világítás kifejlesztésében. Fényt viszünk egy teljesen digitális világba, amely összeköti az embereket, a helyeket, a világítótesteket és az eszközöket. A közeli jövőben eljön a nap, amikor minden lámpánk, világítótestünk és rendszereszközünk digitális és hálózati használatra kész lesz. 

 

A Philips világítástechnikáról

Csatlakozzon hozzánk

A Philips világítástechnika több milliárd ember életét jobbá tevő innovatív termékeiről ismert. Büszkék vagyunk az életünket megváltoztató, úttörő termékek és technológiák létrehozására.

 

Legyen része Ön is ennek a forradalmi útnak, és segítsen nekünk továbbra is jobbá tenni az emberek életét.

Philips világítástechnika – Csatlakozzon hozzánk

Zölden és felelősségteljesen

Az intelligens üzlet nem csak a profitról szól, hanem a zöld, fenntartható és felelősségteljes működésről. A ma igényeinek kiegyensúlyozásáról, a holnap igényeit szem előtt tartva.

 

Fenntarthatósági programjaink ezt az elképzelést tükrözik azzal, hogy csökkentik a vállalat környezeti hatását, miközben jobbá próbálják tenni az emberek életét – mind a saját szervezetünkön belül, mind az ajtóinkon kívüli világban.

Philips világítástechnika – fenntarthatóság