Ragyogó ötletek
vállalkozásához

Projektszolgáltatások

Az új világítási rendszerek beszerelése nagy kihívást jelenthet. Ezt a feladatot a Philips Lighting Projects Services projektszolgáltatással gyorsan, költségtakarékosan és minimális munkamegszakítással végezheti el. Biztosítjuk a projekt teljes felügyeletét, így Önnek nem kell foglalkoznia a kereskedőkkel, a vállalkozókkal és a szállítócégekkel. Ha pedig már van saját csapata, velük együttműködve biztosítjuk, hogy minden terv szerint menjen.
Asztalnál ülő üzletemberek tárgyalnak egy projektről.

Projektfelügyelet   

 

Attól függetlenül, hogy milyen mélyen folyunk bele a feladatokba, projektvezetőink segítségével a lehető legzökkenőmentesebben keltheti életre terveit.

Egy tanácsadó és egy dolgozó tárgyal egy projektről.

A rendszer kiépítése

 

A világítási rendszerek helyes beszerelése kétségkívül a projektek legkritikusabb része. Alapvető fontosságú a berendezések kellő előkészítése, gondos felszerelése, valamint a megfelelő működés alapos ellenőrzése. Ha a Philips vállalatra bízza világítási rendszere felszerelését, biztos lehet abban, hogy befektetése hosszú távra szól.

 

Bár számos megbízható vállalat képes a berendezés felszerelése, senki sem ismeri úgy a Philips-termékeket, mint mi. Ezért kínálunk a különböző világítási projektekhez külön beszerelési partneri együttműködést. Ha pedig már van kivitelezési szerződése egy vállalkozóval, vállaljuk a beszerelés szakszerű és segítőkész felügyeletét.

Asztalnál ülő üzletemberek tárgyalnak egy projektről.

Egységbe illesztés és programozás

 

Amikor projektje az általános világítási tevékenységeken kívül eső feladatokat is tartalmaz, mi segítünk. Mérnökeink képesek egységbe illeszteni világítási rendszerét a fűtőrendszerével, zenei rendszerével, vizuális kijelzőkkel és számtalan egyéb eszközzel. Még integrációs szakértői támogatást is nyújtunk. El tudjuk készíteni például a személyre szabott szabályozószoftvert, ha a berendezések gyártója nem biztosított ilyet.

 

MEGJEGYZÉS: Egyes szolgáltatások bizonyos országokban nem érhetőek el. Érdeklődjön a helyi Philips-képviselőtől.

Esettanulmányok

Elérhetőség

 

Ha üzleti szempontból érdeklődik professzionális világítástechnikai rendszereinkről, ezen az űrlapon írhat nekünk.

 

Ha hosszabb kifejtést igénylő kérdései vannak, használja az erre szolgáló űrlapot.