További márkák

Világítás-szolgáltatás,
mely megfelel üzleti igényeinek

Világítási szolgáltatások, amelyek értéket teremtenek


A mai világítási technológia sokkal több lehet, mint pusztán fényforrás. A Philips az élen jár az innovatív, személyre szabott világítási szolgáltatások terén, amelyek töredékáron tudják biztosítani a minőségi világítást, ugyanakkor pedig javítják az üzleti eredményeket.

 

A Philips szolgáltatásai többek között: a jelenlegi világítási rendszere felmérése, új világítási terv készítése, zökkenőmentes karbantartás, távoli segítségnyújtás és garantált világítási teljesítmény. Kössön partnerszerződést a Philipsszel, és mi a világítást a vállalata sikerének szerves részévé tesszük. Mi gondoskodunk a világításról, hogy Önnek csak az üzletvitelére legyen gondja.

A legjobb szolgáltatási terv a világítási igényei kielégítésére

Professzionális szolgáltatások – a Philips Lighting szolgáltatásai
Professzionális szolgáltatások
Világítási tanácsok és egyedi tervezés
Világítási rendszere frissítését tervezi? Az igényei és óhajai figyelembevételével felmérjük a meglévő berendezéseit, és világos betekintést és útmutatást nyújtunk azzal kapcsolatban, hogyan optimalizálhatja rendszerét. Ez vonatkozhat a rendszer teljes áttervezésére vagy a korábbit egyszerűen leváltó LED-es megoldásra.
Élettartam-szolgáltatások – a Philips szolgáltatásai
Élettartam-szolgáltatások
Hosszabbítsa meg a világítási rendszerei élettartamát
A világítási infrastruktúrája szervezete egyik legfontosabb és legértékesebb tulajdona, ezért érdemes azt megvédeni. A megfelelő karbantartási tervvel és távoli segítségnyújtással meghosszabbítjuk termékei élettartamát, és optimalizáljuk a teljesítményüket, és közben csökkentjük a megszakításokat, és minimalizáljuk a váratlan költségeket.
Projektszolgáltatások – szervezze ki világítási infrastruktúrája kezelését
Felügyelt szolgáltatások
A világítás eredményközpontú kezelése
A teljes nyugalomért akár teljesen ki is szervezheti világítási infrastruktúrája kezelését. A felügyelt szolgáltatásaink lefedik minden igényét – a kezdeti tervezéstől és telepítéstől a folyamatos zökkenőmentes üzemeltetésig és karbantartásig. Ráadásul figyelembe vesszük a gazdasági fenntarthatóságot, és minimalizáljuk az ökológiai lábnyomát.

Ismerje meg, mire képesek a világítási rendszerek…

Kérdése vagy esetleg javaslata van?

Forduljon hozzánk bizalommal –
örömmel segítünk!