További márkák

StoreWise

 

LED-es szupermarket-világítás

Intelligens szupermarket-világítás

A bevásárlóközpontok világításában a központi kérdés az energiatakarékosság és költségcsökkentés, valamint az emlékezetes élmények megteremtése közötti egyensúly megtalálása. A StoreWise intelligens kiskereskedelmi világítás mindhárom szempontra egyenlő hangsúlyt fektet. A vonzó és energiatakarékos LED-világítás mellett a világításvezérlés és a szoftverek további energiamegtakarítást eredményeznek, miközben kiváló bolti élményt nyújtanak az értékesítés növelése és a márkaépítés terén.

 

A StoreWise időtálló platform, amely teljesen egyedi megoldást kínál az Ön áruházának. Segít optimalizálni a termékek bemutatását, ugyanakkor a megfelelő hangulatot biztosítja a vásárlók számára, és keresztülvezeti őket az üzleten – mindezt a fény erejével. Az intelligens kiskereskedelmi világítás előnyeit azonnal kihasználhatja olyan rugalmas csomagokkal, amelyek az energiatakarékos lámpatesteket központi szabályozással és szoftveralkalmazásokkal kombinálják. 

Intelligens szupermarket-világítás – energiatakarékos lámpatestek központi vezérléssel és szoftveralkalmazásokkal
a nap ritmusának megfelelően, valamint bizonyos területek kiemeléséhez egy promóció vagy különleges esemény alkalmával. Aknázza ki azonnal az intelligens kereskedelmi világítás előnyeit olyan rugalmas csomagokkal, amelyek az energiatakarékos lámpatesteket központi szabályozással és szoftveralkalmazásokkal kombinálják.

A StoreWise előnyeinek gyors áttekintése

Növelje a kirakatok vonzerejét, és erősítse az értékesítést a Philips Lighting StoreWise LED-es élelmiszerbolt-világítással
Energiamegtakarítás

Teremtsen emlékezetes élményeket

Növelje az üzletek vonzerejét és a visszatérő látogatók számát olyan üdvözlő környezettel, ahol a termékek mindig a legjobb színben mutatkoznak.

Energiamegtakarítás

Energiatakarékos

Takarítsa meg az energiaköltségek további 35%-át intelligens fényerő-szabályozási rendszerrel a LED által biztosított megtakarításon kívül.

Energiamegtakarítás

Vezérelje könnyedén a bevásárlóközpontok világítását

Könnyen módosíthatja a világítási jeleneteket vagy ütemezéseket, és megtekintheti az állapotinformációkat mobilalkalmazáson keresztül vezeték nélküli vezérlési lehetőségekkel.

Energiamegtakarítás

Tegye időtállóvá a vállalkozását

Fejlessze a hatékonyságot a bevásárlóközpont világítási rendszerének és a létesítmény más üzemeltetési rendszereinek összekapcsolása által, ezenfelül egyszerűen adjon hozzá új üzleteket a rendszerhez, ahogy növekedik.

Mi lehetséges a StoreWise megoldással?

 

A StoreWise egy csatlakoztatott LED-es szupermarket-világítási rendszer, amelyet egy vagy több üzletben is használhat A megtakarítás tovább növelhető kiegészítő funkciókkal, például a napfény érzékelésével, ütemezéssel és jelenlétérzékeléssel.

Hogyan működik a StoreWise?

A StoreWise olyan eszközöket tartalmaz, amelyek megkönnyítik, hogy a legtöbbet hozzon ki a világítási rendszerből.
Növelje a kirakatok vonzerejét, és erősítse az értékesítést a Philips Lighting StoreWise LED-es élelmiszerbolt-világítással
A StoreWise felhasználói felülete

A StoreWise felhasználói felülete
A mobilalkalmazás lehetővé teszi a beállítások létrehozását és szerkesztését, az üzemeltetés módosítását és az állapot ellenőrzését, valamint az előre beállított opciók manuális kiválasztását.
Potenciálmentes csatolókkal rendelkező eszközök

Világításszabályozás
A szabályozás lehetővé teszi az intelligens fényerő-szabályozás, ütemezés és zónafelosztás használatát, ugyanakkor a beépítési eszközök révén a világítási rendszer külső rendszerekhez csatlakoztatható, ideértve a biztonsági, HVAC és BMS rendszereket.
Érzékelők

Érzékelők
Az érzékelők lehetővé teszik a tevékenységek észlelését és a fényerő csökkentését szükség szerint.
LED-lámpatestek

LED-lámpatestek
A LED-lámpatestek teljes választékát kínáljuk a kereskedelmi alkalmazásokhoz, ideértve a kiemelő, lineáris és általános világítási megoldásokat.
Friss élelmiszerek megvilágítása – beállítások

Friss élelmiszerek megvilágítása – beállítások
Javítsa az ételek bemutatását, és csökkentse az élelmiszerhulladék mennyiségét a Fresh Food lámpákkal és világítási beállításokkal.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Tudjon meg többet a StoreWise megoldással használható világítási rendszerekről