További márkák

SpaceWise

 

Rugalmas, energiatakarékos LED-világítás a munkahelyek számára

Vegye át a világítás irányítását 

A SpaceWise innovatív LED-világítási rendszer beépített vezeték nélküli vezérléssel, amely lehetővé teszi az irodai térnek megfelelő világítási zónák beállítását. A világításszabályozással pontos zónák határozhatók meg, hogy csak az iroda használt területein legyen világítás, míg ott, ahol nincs senki, csak minimális háttérfény legyen – így a vizuális komfort feladása nélkül csökkenthető az energiafogyasztás

 

A világítás a zónákon belül is módosítható, hogy megfeleljen az ott dolgozó emberek preferenciáinak, így mindenki számára kellemes, vonzó környezet teremthető. A dolgozók kényelmének növelésével nő a produktivitásuk is.

Vezeték nélkül vezérelt világítási rendszer – Philips SpaceWise

A SpaceWise előnyeinek gyors áttekintése

Az energiatakarékos világítás a jelenlétérzékeléssel csökkenti az energiaköltségeket
Energiamegtakarítás

Energiamegtakarítás

A LED-lámpatestek és a beépített érzékelők akár 70%-kal csökkentik az energiafogyasztást

Energiamegtakarítás

Csökkentse a költségeket

Az automatikus fényerő-szabályozás biztosítja, hogy csak azért a fényért fizet, amire valóban szükség van

Energiamegtakarítás

Növelje a vizuális kényelmet

Állítsa be a világítási szintet úgy, hogy az alkalmazottak jókedvűek és produktívak legyenek, és biztonságban érezzék magukat

Energiamegtakarítás

Könnyen telepíthető és rugalmas

A rendszer egyszerűen telepíthető, és a vezeték nélküli vezérlése biztosítja, hogy könnyen újrakonfigurálható az iroda elrendezésének változása esetén

Energiamegtakarítás

Védje a bolygót

A fenntartható LED-technológia nemcsak a környezetet segíti, hanem az előírásoknak való megfelelést is, és lehetővé teszi a „Zöld Épület Tanúsítvány” elnyerését 

Hogyan működik a SpaceWise?

 

A SpaceWise lehetővé teszi világítási zónák kialakítását, amelyek akkor aktiválódnak, amikor a rendszer ember jelenlétét érzékeli.

A rendszer építőelemei

A SlimBlend LED-es lámpatest-család azzal javítja a munkahelyi körülményeket, hogy kiváló minőségű fényt és vonzó megjelenést biztosít. A SpaceWise vezeték nélküli vezérlőrendszer részeként további energiamegtakarítás érhető el a megfelelő fénymennyiség biztosításával ott és akkor, ahol és amikor szükség van rá.

 

Mindegyik lámpatest beépített napfényérzékelővel rendelkezik, amely a vezeték nélküli hálózaton megosztja a jelenlétérzékelési adatait. A nappali fényérzékelő biztosítja, hogy a munkaterületen a megfelelő fénymennyiség legyen, amikor a dolgozók jelen vannak, ezzel biztosítva a vizuális kényelmet.

 

A SpaceWise vezeték nélküli technológia tartózkodási idő funkcióval, amely rugalmas, intuitív vezérlési megoldás a problémamentes energiamegtakarításhoz és a felhasználói elégedettséghez. Könnyen konfigurálható egy üzembe helyezési alkalmazással. Az alkalmazás rugalmasságot kínál az irodai világítási beállítások testreszabásához, és megváltoztatja a világítási beállítást, ha az iroda elrendezése változik.

SpaceWise – személyre szabható megoldás a munkahelyek számára
Az irodai szabványoknak megfelelő világítás, amely csökkenti az energiahasználatot és a karbantartási költségeket is.

Téglalap alakú SlimBlend, függesztett

A SlimBlend Square kényelmet nyújtó hatásokat kínál, például szórt világítást, amely beleillik a mennyezet felépítésébe

Négyzetes SlimBlend, süllyesztett 

A SpaceWise szolgáltatásai

élettartam-szolgáltatások

Élettartam-szolgáltatások

Védje az iroda befektetését a Philips Lighting személyre szabott szolgáltatáscsomagjával, amely hosszú élettartamot és problémamentes üzemeltetést biztosít.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Tudjon meg többet az épületében használható világítási rendszerekről