További márkák

RoomFlex

 

Intelligens helyiségvezérlő rendszer

Nyűgözze le a vendégeket 

Növelje az ügyfelek hűségét tökéletesen felépített vendégélménnyel. A RoomFlex intelligens helyiségvezérlő rendszerek kombinálják az érzékelőket, az innovatív világítást és a rendszerintegrációt a vendégek jobb kiszolgálása érdekében.

 

Emelje a szolgáltatási szintet olyan szállodai szobákkal, amelyek észlelik a vendégeket, és azonnal hozzájuk igazítják a világítást és a szoba hőmérsékletet, hogy otthon érezzék magukat. A vendégek könnyedén személyre szabhatják a beállításokat a helyiségvezérlő rendszerrel, sőt úgy is dönthetnek, hogy természetes fényre akarnak felébredni az ébresztő helyett.

 

Ezenkívül a RoomFlex irányítópult a HVAC és más szállodai kezelési rendszerekhez való csatlakozással hatékonyabbá teszi a szállodát, hogy az energiavilágítás és a szobahasználat látható legyen az egész szállodában.

RoomFlex szállodai helyiségvezérlő rendszer a vendégek számára a Philips Lightingtól

A RoomFlex előnyeinek gyors áttekintése

A Philips Lighting RoomFlex a vendégek rendelkezésére bocsátja az irányítást, miközben a szállodaigazgatóknak nagyobb átláthatóságot biztosít
Pipa

Kényeztesse a vendégeket

A vendég belépésekor bekapcsol az üdvözlő világítási téma, a HVAC rendszer, elhúzódnak a függönyök, és aktiválódnak a takarítási riasztások.

pipa

Javítsa a vendégélményt

A vendégek a helyiségvezérlő rendszerrel személyre szabhatják a világítást, és beállíthatják a kívánt hőmérsékletet. Az érzékelők által aktivált botlásmegelőző világítás megvédi a vendégeket éjszaka, míg a szimulált napfelkelte természetes módon ébreszti fel őket.

pipa

Energiatakarékos

Észleli a napfényt és a vendégszobák foglaltságát, és ezeknek megfelelően azonnal beállítja a világítást és más rendszereket.

pipa

Javítsa az üzemeltetési hatékonyságot

Nyerjen valós idejű teljes képet vendégszobáiról és a szolgáltatási igényekről egy olyan irányítópulton keresztül, amely összekapcsolható más szállodai rendszerekkel.

pipa

Végezzen proaktív karbantartást

Biztosítsa a hatékony takarítást és javításokat a szállodai szobák világítási rendszerében elhelyezett érzékelőkkel, amelyek SMS-ben és e-mailben értesítik a csapatot.

Mi lehetséges a RoomFlex megoldással?

 

A Philips Lighting RoomFlex egy intelligens helyiségvezérlő rendszer, amely ötvözi az érzékelőket, az innovatív LED-világítást és a rendszerintegrációt a vendégélmény javítása érdekében.

A rendszer működése

A RoomFlex egy teljes „plug-and-play” szállodai szobavilágítási rendszer, amely az adott létesítményre szabható. A Philips professzionális lámpáinak, lámpatestjeinek és érzékelőinek széles skálájával működik együtt. Az országában vagy a régiójában ajánlott termékekkel kapcsolatban forduljon a Philips Lighting piaci képviseletéhez.
A Philips Lighting RoomFlex szállodai helyiségvezérlő rendszer egy irányítópultról vezérelhető, a szálloda más rendszereihez csatlakoztatható

RoomFlex szállodai irányítópult  

Az irányítópult megmutatja a szállodai hálózatban található összes szobát, így láthatja az állapotukat, a karbantartási kéréseket és a szálloda más beépített rendszerei – például HVAC és Opera Oracle – által biztosított adatokat is.
A Philips Lighting Antumbra panel a RoomFlex helyiségvezérlő rendszert a szálloda márkájára szabja

Antumbra helyiségvezérlő panel

A helyiségvezérlő panel akkor aktiválódik, amikor vendéget észlel. A szálloda márkajelzésével, betűtípusával és tetszőleges gombokkal személyre szabva, a HVAC rendszer részeként telepíthető, hogy megjelenítse a szobahőmérsékletet és vezérlőszerveket. A beépített órája ébresztést is tud biztosítani.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Ébresszen kellemesen

 

A szállodai vendégek most saját maguk vezérelhetik

a világítást , így könnyebben alhatnak el,

és finoman szimulált napfelkeltére ébredhetnek.   Ez nagyszerű módja

a vendégek élményének javítására. 

Fedezzen fel más, szállodákba szánt világítási rendszereket