További márkák

PerfectScene eladótér-világítás

 

Üzletek vonzó LED-világítása

Hozzon létre egy csodálatos bolti élményt

A mai sikeres kereskedők olyan üzleteket hoznak létre, amelyek segítik a márkák azonnali felismerését és értékelését. Ezenkívül fokozzák a meglepetésfaktort is annak érdekében, hogy naprakészek maradjanak, és visszatérésre ösztönözzék a vásárlókat. A PerfectScene eladótér-világítás erejével mindezt és még többet is elérhet.

 

Fejlett LED-lámpatestjeink és paneljeink korlátlanul kombinálhatók az egyedi fényjelzés és márkaélmény megteremtése érdekében. Ezenkívül különleges világítási effekteket is beállíthat az új gyűjtemények kiemelése, a vásárlók új termékekhez való vezetése és az eladások maximalizálása érdekében

A PerfectScene eladótér-világítás előnyeinek rövid áttekintése

A Philips Lighting PerfectScene eladótér-világítás kiváló minőségű fényt biztosít divatboltok és más kiskereskedelmi környezetek számára
Energiamegtakarítás

Mesélje el márkatörténetét

Hozza létre a saját világítását a világítási szerelvények, elemek és fényhatások kombinálásával, hogy a bolt belső kialakítását a márkához igazítsa.

Energiamegtakarítás

Legyen az üzlete a vásárlók úti célja

Vonzza a vásárlókat olyan világítással, amely vezeti őket a vásárlás során, és növeli az üzletben eltöltött időt.

Energiamegtakarítás

Újítsa meg azonnal üzlete megjelenését

Módosítsa az értékesítési terület megvilágítását úgy, hogy az megfeleljen az idénynek, és emelje ki az ünnepeket vagy a társadalmi öntudatot például azzal, hogy rózsaszín fényt varázsol a mellrák elleni világnapon.

Energiamegtakarítás

Támogassa a személyzetet az értékesítések növelése érdekében

Tegye egyszerűbbé az eladást kiváló minőségű üzletvilágítással, amely bevonja a vásárlókat, és jobb fényben tünteti fel a ruhákat.

A rendszer építőelemei

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Fedezzen fel más, üzletekbe szánt világítási rendszereket