További márkák

PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás

 

Kirakatvilágítás bizonyított figyelemfelkeltési erővel

Hozzon létre lenyűgöző, dinamikus kirakatokat 

Kirakata az Ön öt másodperces esélye arra, hogy felkeltse a járókelők figyelmét. Állítsa meg az embereket a PerfectScene dinamikus kirakatvilágításával. A változó világítási témák a kirakatokban bizonyítottan növelik a vásárlók aktivitását és a betérők számát.
 
A kutatások szerint a kirakat világítási változásaira a vásárlók reagálnak: 11%-kal többen állnak meg, és 19%-kal többen térnek be az üzletbe*. A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás segítségével a szabályozható fényerejű, vásárlók figyelmének felkeltésére tervezett lámpákkal optimalizálhatja kirakatát. Az ablakok és a megjelenítési területek központi vezérlése azt jelenti, hogy a tökéletes kiskereskedelmi élmény megteremtése soha nem volt egyszerűbb.
* Az EIT Digital, Politecnico di Milano és a Philips által az Eral55 üzletekben végzett kutatás
A Philips Lighting dinamikus kirakatvilágítási rendszere az Eral 55 üzletében

A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás előnyeinek rövid áttekintése

A Philips Lighting PerfectScene dinamikus kirakatvilágítása: megállítja a járókelőket a kirakat előtt
Energiamegtakarítás

Fokozza az üzlete figyelemfelkeltő erejét

Növelje az eladásokat változó világítási témákkal, amelyek megragadják a vásárlók figyelmét, és több vásárlót vonzanak be az üzletbe. 

Energiamegtakarítás

Ragadja meg a vásárlók figyelmét fényhatásokkal

Emelje ki a legkeresettebb termékeket, hogy a vásárlók azonnal észrevegyék őket, és hozzon létre különböző hatásokat a szabályozható fényerejű lámpatesteink kombinálásával.

Energiamegtakarítás

Vonzza a vásárlókat új kirakatokkal

Vezéreljen több kirakatvilágítást egyszerűen, egyetlen vezérlőrendszer segítségével, és hozzon létre saját világítási témákat gyorsan egy mobilalkalmazással.

Mi lehetséges a PerfectScene dinamikus kirakatvilágítással?

 

A PerfectScene dinamikus kirakatvilágítás lehetővé teszi a fény erejének kihasználását a kirakatok és az üzlet vonzerejének növelésére.

Hogyan működik a PerfectScene?


A PerfectScene a piacvezető sínes és süllyesztett lámpatesteket skálázható vezérlési rendszerrel kombinálja. Olyan alkatrészek kiválasztásával, amelyek a legjobban megfelelnek az Ön helyének és igényeinek, vonzó, dinamikus kirakatvilágítást hozhat létre.
A Philips Lighting intuitív kezelőfelülete: a Dynalite vezérlőrendszer

Dynalite vezérlőrendszer

A könnyen használható és intuitív felhasználói felület segítségével ez a vezeték nélküli alkalmazás valós időben frissíthet akár 16 dinamikus kirakatvilágítási témát.
TrueFashion – a legjobb fényminőség a miniatürizált tervezésben

TrueFashion

Ezek a lámpatestek nagyon keskeny sugárzási szöggel rendelkeznek, így pontosan ki tudják emelni a kirakatban lévő termékeket, és felhívják a figyelmet a különleges tárgyakra.
A Philips Lighting StylID kirakatvilágítási LED kiváló minőségű világítást nyújt a dinamikus kirakatokhoz

StyleID

A moduláris felépítésének, az állítható fénysugárnak és a beépített fényerő-szabályozásnak köszönhetően a StyleID maximális rugalmasságot nyújt, így alkalmazkodni tud kirakatának változó igényeihez.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Fedezzen fel más, üzletekbe szánt világítási rendszereket