1. Csúcsminőségű homogén fény

A OneSpace előre gyártott panelekben a LED-lámpák textil mögé vannak rejtve, hogy fehér fényű mennyezeti felületet hozzanak létre, amely teljesen elrejti a fényforrást. Kiváló egyenletes fényeloszlást biztosít a fokozott nappali élmény érdekében, és nagyszerű funkcionális fényt nyújt a munkához és az általános használathoz is. Az eredmény pedig egy gyönyörű, homogén, szabályozható fény.
A OneSpace előre gyártott panelekben a LED-lámpák textil mögé vannak rejtve, ami fehér fényű mennyezeti világítást hoz létre

2. Új tervezési lehetőségek

Nyisson meg új minimalista tervezési lehetőségeket a OneSpace előre gyártott világító mennyezeti panelekkel. A mindössze 120 mm-es, ultravékony panel a falra vagy mennyezetre szerelhető, így egyedi megjelenítéseket hozhat létre a kiskereskedelmi, vendéglátóipari vagy irodai környezetekben.  
A minimalista lámpatestek szabadon függeszthetők vagy mennyezetre szerelhetők, hogy kitűnő kialakításúak legyenek

3. Nyugtató hatással van az érzékekre

A OneSpace előre gyártott panelek nemcsak a terek szépségét fokozzák, hanem az élményt is. Világos, egységes, tükröződésmentes LED-fényt biztosítanak, amely tökéletesen kiküszöböli az árnyékokat, így tisztábban és a valódi színükben láthatja a tárgyakat. Ezenkívül a zavaró visszaverődő hangok elnyelésével javítják a helyiség akusztikáját.
Javítsa a terek használati élményét a OneSpace előre gyártott panelekkel, és tekintse meg a tárgyakat valódi fényükben

4. Egyszerűen okosabb

A mennyezeti panel tökéletesen beépíthető az épületkezelési rendszerbe. A OneSpace felszerelésre kész egység könnyen telepíthető és karbantartható.
Építse be a OneSpace előre gyártott panelt tökéletesen az épületkezelési rendszerbe

5. OneSpace méretre készült világító mennyezeti panelek

Az előre gyártott panelek szabványos méretekben állnak rendelkezésre, és 100 m2-nél kisebb projektek esetén kombinálhatók. Ha a területe nagyobb, mint 100 m2, az egyedi, méretre készült panelekre vonatkozó további információkért vegye fel velünk a kapcsolatot.
A OneSpace méretre készült panelek formájában is rendelkezésre áll.