További márkák

OneSpace világító mennyezeti panel

 

Fejezze ki önmagát a dizájnon keresztül a OneSpace előre gyártott paneljeivel

A mennyezet újragondolása

Fejezze ki önmagát a dizájnban a Philips OneSpace előre gyártott világító mennyezeti paneljein keresztül, és alakítson át bármilyen belteret homogén, szabályozható fénnyel, amely kiküszöböli az árnyékokat, és javítja az akusztikát.

 

A Philips OneSpace előre gyártott panelek a napfényhez hasonló világítást nyújtanak, és nyugodt hangulatot árasztanak. A diszkrét működésre tervezett egységek vékonyak és kompaktak, így könnyedén beilleszthetők a beltér dizájnjába. A LED-lámpák textil vannak bevonva, és fehér fényű mennyezeti világítást hoznak létre – ennek köszönhetően az előre gyártott panelek teljesen elrejtik a fényforrást, miközben elnyelik a zajt.

A mennyezet újragondolása – videó

A OneSpace előnyeinek gyors áttekintése

Fejezze ki önmagát a dizájnon keresztül a Philips OneSpace előre gyártott világító mennyezeti paneljeivel, és alakítson át bármilyen belteret
Energiamegtakarítás

Homogén fény

Az egységes fényeloszlás növeli a napfényhez való hasonlóságot, így jobb élményt nyújt a felhasználók számára

Energiamegtakarítás

Tervezési rugalmasság:

A minimalista dizájn tökéletesen illeszkedik a meglévő architektúrához

Energiamegtakarítás

Nyugtató hatással van az érzékekre

A visszaverődő hangok elnyelésével csökkenti a zajt, és javítja a szoba akusztikáját

Energiamegtakarítás

Könnyű integráció

Könnyen beépíthető az épületkezelési rendszerbe pl. egy átjáróval vagy az épületek kezelői számára fenntartott potenciálmentes beépítési csatolóeszközzel

Energiamegtakarítás

Egyszerű felszerelés

A felszerelésre kész egység könnyen telepíthető és karbantartható

Mi lehetséges a OneSpace előre gyártott világító mennyezeti panellel?

 

Tökéletes a kiskereskedelem, a vendéglátás és a beltéri közterek számára, a Philips Lighting OneSpace előre gyártott mennyezeti paneljei egyenletes, káprázásmentes fényt és akusztikus kényelmet biztosítanak a rendezettebb mennyezeti kialakítás mellett.

A rendszer működése

 

A OneSpace Luminous előre gyártott mennyezeti panelek könnyedén beépíthetők a meglévő szerkezetekbe, és számos méretben elérhetők az egyedi követelmények kielégítésére. Egyszerűen felszerelhetők a vezetékkészlet vagy konzolok segítségével. A mennyezeti panelek vezérlőelemei könnyen beépíthetők az épületkezelési rendszerbe pl. egy átjárón vagy potenciálmentes csatolófelületen keresztül. 

A Philips Lighting ultravékony OneSpace előre gyártott világító mennyezeti paneljei 6 szabványos méretben kaphatók.

Rendelkezésre álló méretek

A OneSpace előregyártott világító mennyezeti panelek többféle méretben kaphatók. További információkért töltse le az alábbi adatlapot.
Szerelje fel a világító mennyezeti paneleket olyan módon, amely a leginkább megfelel a dizájnterveinek a mellékelt szabványos vezetékkészlettel

A vezetékkészlet felszerelése

Szerelje fel a világító mennyezeti paneleket olyan módon, amely a leginkább megfelel a dizájnterveinek a szabványos vezetékkészlettel. A készletben egy ezüst-acél, állítható magasságú, min. 100 mm, max. 2000 mm vezeték található.
Szerelje fel a világító mennyezeti paneleket olyan módon, amely a leginkább megfelel a dizájnterveinek a rögzítőbilincsekkel

Rögzítőbilincsek

A OneSpace világító mennyezeti panelek felszerelésének másik módja a mennyezetre vagy alszerkezetre: rögzítőbilincsek használata (mellékelve).

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Tudjon meg többet az épületében használható világítási rendszerekről