További márkák

Beltéri helymeghatározás

 

Tökéletes fény, pontos hely

Személyre szabás az ügyfelek számára, statisztikák az Ön számára

Az okostelefonok máris rengeteg információt nyújtanak a vásárlók számára. A Philips beltéri helymeghatározási megoldásai által nyújtott alkalmazások és szolgáltatások révén személyre szabhatja a mobilos élményt üzletében, ugyanakkor felfedheti azokat a vásárlási mintákat, amelyek segítenek növelni a vásárlók kényelmét, valamint erősítik kapcsolatukat a márkájával.

 

Javítsa a vásárlási élményt helyalapú üzleten belüli promóciókkal, és adjon új okokat a vásárlók számára a vásárlásra és az üzletben eltöltött idő növelésére. A navigálás segít a látogatóknak tájékozódni az üzletben, és javítja a dolgozók hatékonyságát az olyan mindennapi műveletek során, mint a polcfeltöltés és a rendelések teljesítése. Az okostelefonos alkalmazással a vásárlók közvetlenül a keresett termékekhez jutnak, és a rendszer által gyűjtött adatok statisztikákat biztosítanak az üzleten belüli marketingkampányok hatékonyságával, valamint az üzlet elrendezésének optimalizálásával kapcsolatban.

A beltéri helymeghatározó rendszer előnyeinek rövid áttekintése

A beltéri helymeghatározási technológia segít irányítani a mobilos élményt az üzletben, miközben felfedezi a vásárlók viselkedését és kívánságait.
Energiamegtakarítás

Nyújtson személyre szabott élményt mobilos élményt

Legyenek bárhol a boltban, a vásárlók intelligens eszközeikkel navigálhatnak az általuk kívánt termékekhez, növelve vásárlási élményük egyszerűségét és kényelmét.

Energiamegtakarítás

Növelje az üzletben töltött tartózkodási időt, és adjon új okokat a vásárlásra

Helyalapú promóciók és értesítések segítségével az ügyfelek sokkal aktívabbak, valószínűleg hosszabb ideig maradnak, és hajlamosabbak a vásárlásra.*

Energiamegtakarítás

Javítsa a teljesítményt

A beltéri helymeghatározó rendszer helyadatokat nyújt, amelyek alapján optimalizálhatja az üzlet elrendezését, javíthatja a vásárlók közlekedését, és értékelheti a marketingkampányok hatékonyságát az ügyfelek által használt tér alapján.

Energiamegtakarítás

Növelje a termelékenységet

Növelje a dolgozók hatékonyságát pontos, valós idejű adatokkal, amelyek segítenek eljutni a problémák helyszínére, feltölteni a kiürült polcokat, felvenni a rendeléseket és helyalapú támogatást nyújtani.

Energiamegtakarítás

Védje a vásárlók személyes adatait

Rendszerünk nem kér, gyűjt és tárol személyes adatokat, a mobileszközök helyadatait pedig anonimizált formában naplózza.

* Több kereskedelmi és helyalapú szolgáltatásokat nyújtó cég körében végzett felmérés alapján.

Mi lehetséges a beltéri helymeghatározó rendszerrel?

 

A beltéri helymeghatározó rendszerünk az üzlet világítási hálózatát adatmegosztó infrastruktúrává változtatja.

Hogyan működik a beltéri helymeghatározás?

A Philips beltéri helymeghatározó rendszere LED-es lámpatesteket használ, amelyek látható fénykommunikációs (VLC) technológiát, valamint egy dedikált bolti mobilalkalmazást is. Miután a felhasználó letöltötte és megnyitotta az alkalmazást a mobileszközén, az minden egyes lámpatestről egyedi kódot képes felismerni, pontosan meghatározva helyüket a bolt digitális térképén. Az ügyfél vagy a dolgozó ezután az alkalmazás segítségével navigálhat az üzletben, megkeresheti az árukat a polcokon, és helyalapú szolgáltatásokat vehet igénybe.  

 

A világítási rendszer szoftvere frissíthető, így hozzáigazítható bármilyen elrendezéshez, készletváltozáshoz vagy más specifikus körülményhez. A beltéri helymeghatározó rendszer nem igényel további szerelést, karbantartást vagy tápellátását.

A Philips beltéri helymeghatározó rendszere iOS- és Androidos SDK-val és felhőszolgáltatásokkal érkezik, amelyek segítségével az üzletvezetők vagy a megbízott alkalmazásfejlesztők a helymeghatározási funkciókat beépíthetik a mobilalkalmazásaikba, így ezek azonnali helyalapú szolgáltatásokat nyújtanak.

A beltéri helymeghatározó rendszerből gyűjtött adatokat a felhő tárolja, lehetővé téve a kiskereskedelmi tulajdonosok számára a betekintést abba, hogyan mozognak a vásárlók az üzletben, hol tartózkodnak többet, és hogyan viselkednek az adott helyen, amely tovább optimalizálja és javítja az ügyfelek tapasztalatait.

Beltéri helymeghatározó rendszer alkalmazása – Látható fénnyel működő adatátviteli technológia – Felhőszolgáltatások – Vásárlókkal kapcsolatos statisztikák | Infógrafika
A Philips Lighting partnerkapcsolatot ápol a technológia globális úttörőivel, segítve ezzel a kiskereskedőket átalakítani a vásárlási élményt a beltéri helymeghatározás révén

Location Lab partnerprogram

Innovatív technológiai vállalatokkal társulunk, hogy segítsünk átalakítani a vásárlási élményt a fizikai üzletekben a beltéri helymeghatározás révén.
A Philips Lighting YellowDot programja tanúsítványt bocsát ki a konkurens LED-lámpatestek számára a beltéri helymeghatározási technológiával való kompatibilitás jelzésére

YellowDot program

A YellowDot programon keresztül bármely olyan gyártó, amely LED-lámpatesteket állít elő, tesztelheti és tanúsíthatja, hogy termékei kompatibilisek a beltéri helymeghatározási technológiával.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba
Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Fedezzen fel más, üzletekbe szánt világítási rendszereket