További márkák

HealWell

 

Betegszobai világítás, amely javítja az ott tartózkodók közérzetét

A gyógyítást segítő világítás

Hozzon létre hatékonyabb gyógyítási környezetet a fény természetes erejével. A HealWell automatikusan az ember cirkadián ritmusához igazítja a betegszoba világítását, segítve ezzel a fekvőbetegek jobb alvását, közérzetét és a gyógyulás gyorsabb folyamatát.

 

A HealWell bizonyítékon alapuló megközelítést alkalmaz a világításhoz olyan mennyezeti modulok révén, amelyek dinamikus fényerő- és színtónus-szabályozással szimulálják a nappali ritmusokat, miközben kitűnő megvilágítást nyújtanak az orvosi vizsgálatokhoz. 

A betegek könnyedén személyre szabhatják a világítást az ágyukból, míg a diszkrét LED-fények segítenek a dolgozóknak csendben működni. Releváns vizsgálatok szerint a HealWell segít a betegeknek gyorsabban elaludni és mélyebben aludni, ami javítja a közérzetüket.*

A Philips Lighting HealWell betegszobai világítás támogatja a betegek alvási ritmusát, ami javítja az ellátás eredményeit

A Healwell előnyeinek gyors áttekintése

A HealWell segíti az alvási ritmust, és lehetővé teszi a betegek és a dolgozók számára a jobb látást, a jobb közérzetet és a jobb működést.
Javítsa a kezelési eredményeket olyan bizonyítékon alapuló világítással, amely a betegek cirkadián ritmusához igazodik
Javítsa a betegek használati élményét olyan világítással, amely bizonyítottan* javítja a közérzetet, illetve az alvás minőségét és hosszát
Javítsa a betegek kényelmét helyi világításszabályozáson keresztül személyre szabott ágy melletti világítással
Növelje a dolgozók elégedettségét olyan betegszobai világítással, amelyet azonnal a feladataiknak vagy a beteg igényeinek és egészségügyi szükségleteinek megfelelően állíthatnak be
Takarítson meg energiát a legújabb LED-lámpatestekkel
Váltson gyorsan egy könnyen telepíthető teljes rendszerre
Csatlakoztassa a kórház hálózatalapú világítási, épületkezelési vagy más IT-alapú rendszeréhez, hogy lehetővé tegye a központi megfigyelést és jelentéstételt

Mi lehetséges a Healwell megoldással?

 

A HealWell egy skálázható, hálózatalapú vezérlőrendszer, amely automatikusan kezeli a dinamikus napfény ritmusait. Az innovatív, kutatásokon alapuló világítási beállításokkal a rendszer az ember cirkadián ritmusához igazodik, így javítja az alvást, csökkenti a szorongást, és növeli mind a betegek, mind pedig a dolgozók jóllétét.

Hogyan működik a HealWell? 

 

A Healwell segítségével optimális megvilágítást nyújthat a gyógyításhoz, miközben elősegíti a betegek kényelmét és a munkavállalók elégedettségét.

A Philips Lighting HealWell egy teljes betegszobai világítási rendszer, amely javítja a betegek élményét
A mennyezeti lámpák automatikusan szimulálják a napszak változásait, így javítják a betegek közérzetét és alvási ritmusát. A betegek egyéni beállításokat, a fényerőt, színt és az olvasófényt egy kézi távvezérlővel kezelhetik.
A Philips Lighting HealWell egy teljes betegszobai világítási rendszer, amely javítja az ápolócsapat hatékonyságát
Az ápolócsapatok a diszkrét környezeti világítással és tájékozódást segítő világítással könnyedén végezhetik a munkájukat a betegek megzavarása nélkül. Ápolói panelek és kapcsolók segítségével vezérelhetik az egyes ágyak világítását, és igény szerint gyorsan megvilágíthatják a teljes szobát. Ha szükséges, az előre beállított világítási profilok a kórház igényeinek megfelelően módosíthatók.

Esettanulmányok

*A Philips Lighting, a Clinical Trial Centre Maastricht és a Maastrichti Egyetem közös kutatása. Az eredmények az első elemzésen alapulnak: Gimenez et al. Annual Proceedings of the NSWO, 22. köt., 2011., 56–5. o.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

Fedezzen fel más, ipari épületekbe szánt világítási rendszereket