További márkák

GreenParking

 

Vezeték nélküli LED-es parkolóvilágítás érzékelőkkel

Csökkentse a fogyasztást és az energiaköltségeket, és javítsa a biztonságot

A parkolók világítása meglehetősen drága, különösen ha egész nap használják. A GreenParking vezeték nélküli LED-es parkolóvilágítási rendszer észleli az emberek és járművek jelenlétét, és szükség szerint biztosítja a világítást, így akár 80%-kal csökkentheti az energiafogyasztást és a költségeket.

 

A jelenlétészlelés, a rugalmas fényerő-szabályozás és a hosszú élettartamú, alacsony karbantartási igényű LED-lámpák segítenek fenntartható parkolóvilágítást létrehozni, ugyanakkor növelik a látogatók biztonságát és kényelmét.

 

Az intuitív vezeték nélküli vezérlőelemeknek köszönhetően ez a „plug-and-play” megoldás könnyen telepíthető és programozható mind az új, mind a meglévő parkolókban.

Pacific LED Green Parking rendszer

Az GreenParking előnyeinek gyors áttekintése

A Philips Lighting GreenParking parkolóvilágítási rendszer gyors megtérülést kínál az energia és a költségek megtakarításával.

Takarítsa meg az üzemeltetési költségek akár 80%-át

Az energiatakarékos LED-ek és az intelligens vezérlési technológia csökkentik az energiafelhasználást.

Csökkentse a felesleges világítást

A jelenlétérzékeléssel és a zónákra osztott fényerő-szabályozással a parkoló világítása akkor kapcsol be, amikor szükséges.

Növelje a látogatók biztonságát

Állítson be világítási zónákat a parkolóban a láthatóság, a biztonság és a kényelem optimalizálása érdekében.

Csökkentse a karbantartási költségeket

A LED-lámpatestek tovább tartanak, és ritkábban kell őket cserélni.

Fejlesszen könnyedén

Frissítse a meglévő lámpatesteket, vagy építsen be újakat, és konfigurálja őket „plug-and-play” vezeték nélküli vezérlőkkel.

Tegye jövőbiztossá parkolóházát

Skálázható parkolólámpa-rendszerünk meglévő létesítmények felújításához és új létesítményekhez is alkalmas.

Mi lehetséges aGreenParking megoldással?

 

A GreenParking a Philips Lightingtól egy olyan vezeték nélküli, LED-es világítási rendszer, amely a jelenlétérzékelésnek és a zónákra bontott fényerő-szabályozásnak köszönhetően csökkenti az energiafelhasználást. 

A rendszer működése


A GreenParking olyan vezeték nélküli világítási rendszer, amely ötvözi a LED-ek hosszú élettartamát és energiahatékonyságát az ellenőrzésekkel, az érzékelőkkel és a zónázási lehetőségekkel a biztonság növelése és a költségek csökkentése érdekében.

AA választás az Öné

 

A GreenParking kétféleképpen telepíthető: vagy kombinálja a hosszú élettartamú Pacific LED-es lámpatesteket vezeték nélküli vezérlésű jelenlétérzékelő egységekkel, vagy Pacific LED-es lámpatesteket használ beépített érzékelővel. A lámpatestek vízállóak, és elviselik a kemény körülményeket is.

 

Mindkét konfigurációban megtalálható a jelenlétérzékelés, az automatikus fényerő-szabályozás és a kiváló minőségű, egyenletes színű fény. A külső érzékelők falra vagy mennyezetre szerelhetők a parkolók elrendezéséhez megfelelően, és a beépített érzékelőknek köszönhetően nem kell kiegészítő hardvereket felszerelni. 

 

A Pacific LED-lámpatestek legújabb generációja az első körforgásos gazdaságra felkészített lámpatest az erre a szolgáltatási modellre optimalizált termékek sorában. Arra van tervezve, hogy hatékonyabban és regeneratív módon használja fel a természetes erőforrásokat a körforgásos gazdaságzár anyagláncán belül. A moduláris felépítésének és összeszerelésének köszönhetően könnyen karbantartható, és egyszerűen fejleszthető. A teljes élettartama alatt optimális teljesítményt nyújt.

A Philips Lighting GreenParking parkolóvilágítási rendszer gyors megtérülést kínál az energia és a költségek megtakarításával.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

Fedezzen fel épületekbe szánt más világítási rendszereket