További márkák

CityTouch

 

Világításkezelési rendszer

Építsen intelligens várost hálózatalapú világítással

A CityTouch egy biztonságos, összekapcsolt világításkezelő platform, amely segít a városoknak élhetőbbé, hatékonyabbá és fenntarthatóbbá válni.

 

A CityTouch biztosítja a város utcai világításának teljes körű átláthatóságát és ellenőrzését egy központi irányítópultról, és lehetővé teszi a fényforrások biztonságos felügyeletét, az ütemezés beállítását és a fényerő igény szerinti vezérlését. Az adattitkosítás és a kéttényezős hitelesítés biztosítja, hogy a szoftver megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak is.

 

A könnyen használható webes alkalmazások teljes képet nyújtanak a csatlakoztatott utcai lámpákról, lehetővé téve a munkafolyamatok kezelését, valamint a karbantartási csapatokat csak oda és akkor küldik ki, ahol és amikor szükség van rájuk. A rendszeradatok valós idejű betekintést nyújtanak az energiahasználatba és költségekbe, segítve ezzel a hatékonyabb tervezést és ütemezést.

CityTouch hálózatalapú közvilágítás az intelligens városokhoz – videó
A Philips CityTouch-kompatibilis lámpatestek könnyedén beépíthetők a CityTouch platformba. A meglévő lámpatestek egy csomóponttal vagy csatlakozókészlettel szintén felkészíthetők a CityTouch támogatására, vagy a lámpatesteket kiválaszthatja a tanúsított partnereink listájából is. Bármelyik CityTouch-kompatibilis lámpatestet választja, a CityTouch teljes körű rugalmasságot biztosít a nyílt szabványokkal, valamint könnyű integrálást más intelligens platformokkal és loT eszközökkel, így biztosítva, hogy lépést tud tartani az intelligens város trendjeivel – most és a jövőben is.

A CityTouch előnyeinek gyors áttekintése

A Philips Lighting CityTouch megoldása biztosítja az intelligens városok számára szükséges infrastruktúrát, kezdve az intelligens utcai világítástól
Energiamegtakarítás

Megalapozott döntéshozatal

Kezelje a világítást, mérje az energiafelhasználást, ellenőrizze a rendszer állapotát, és diagnosztizálja a problémákat egyetlen intuitív irányítópultról.   

A beruházás gyors megtérülése

A LED típusú utcai világításra való váltás azonnal csökkenti az energiaköltségeket. A LED-ek, a használati statisztikák és távoli diagnosztikák kombinálásával a CityTouch világításkezelési rendszer több költséget takarít meg, és segíti befektetése gyors megtérülését.

Energiamegtakarítás

Rugalmas a nyílt szabványokkal

A CityTouch bármilyen eszközkezelő rendszerrel és bármilyen típusú lámpatesttel integrálható, így Ön szabadon választhatja ki a városnak leginkább megfelelő beszállítót. A tanúsított beszállítók CityTouch-kompatibilis lámpatesteket biztosítanak, amelyek automatikusan csatlakoztathatók a CityTouch rendszerhez.

Időtálló és megbízható
Ez egy olyan nyílt rendszer, amely támogatja az érzékelőket, a kamerákat és más IoT-eszközöket, hogy lehetővé tegye a jövőbeli intelligens szolgáltatások használatát. A speciális felhasználói szerepköröknek és a teljesen titkosított adatáramlásnak köszönhetően a rendszer megfelel a legmagasabb szintű biztonsági követelményeknek. A rendszeres szoftverfrissítések biztosítják, hogy a rendszer mindig naprakész.
Energiamegtakarítás

Fejlesszen vagy bővítsen könnyedén

Ez az egyszerűen üzembe állítható és használható, biztonságos rendszer a meglévő és új lámpatestekkel is működik, összekapcsolva őket a város intelligens világításával. A már meglévő, nem CityTouch-kompatibilis utcai lámpákhoz egyszerűen csatoljon CityTouch csatlakozó készletet (EU) vagy csomópontot (Amerika, Új-Zéland, Ausztrália) minden pólusra.

Mi lehetséges a CityTouch megoldással?

 

A CityTouch a nyilvános utcai LED-világításhoz készített platform.

A rendszer működése

 

Az CityTouch egy teljes körű utcai világítási rendszer. Ha többet szeretne tudni ezekről az összetevőkről, töltse le az alábbi prospektusok egyikét.

A CityTouch termékkínálata

Intuitív felhasználói felülettel és szigorú biztonsági szabványokkal a CityTouch platform skálázható, hogy megfeleljen az Ön igényeinek, és biztosítja az egész világítási rendszer teljes körű átláthatóságát és ellenőrzését.
Kezelje a csatlakoztatott utcai világítást távolról a Philips Lighting hálózatalapú CityTouch alkalmazásával
A Philips Lighting CityTouch munkafolyamat-alkalmazás statisztikákat és munkafolyamatokat biztosít a hatékony csatlakoztatott világításhoz

CityTouch hálózatbekötési alkalmazás

Kezelje az utcai lámpákat távolról, felügyelje a lámpatestek állapotát, beleértve a hibajelentéseket, és mérje az energiafelhasználást valós időben egy szabványos webböngésző használatával. 
A Philips Lighting CityTouch csatlakoztatott világítási rendszerek szabványos hálózatokkal dolgoznak

CityTouch munkafolyamat-alkalmazás

Elemezze az adatokat, tervezze meg a karbantartást, és tartson fenn egyenletes világítást gazdag adatvizualizációs képességekkel. A mobileszköz megosztja a karbantartási adatokat a helyszíni személyzettel, és automatikusan regisztrálja a tevékenységet a szükségtelen adatfolyamok elkerülésére.

Csatlakoztatási lehetőségek

CityTouch-kompatibilis lámpatestek


A CityTouch-kompatibilis lámpatestek „plug-and-play” megoldások, amelyek lehetővé teszik a LED-es megoldásokra és a hálózatalapú világításra való váltást. Ezek a lámpatestek a három vezérlési lehetőség egyikével automatikusan üzembe állítják magukat, meghatározzák a helyüket, és azonnal elkezdik feltölteni az adataikat a CityTouch rendszerbe.

Egyéni fényforrás-szabályozás

Csoportos fényforrás-szabályozás

A Philips Lighting CityTouch munkafolyamat-alkalmazás statisztikákat és munkafolyamatokat biztosít a hatékony csatlakoztatott világításhoz

Philips CityTouch-kompatibilis lámpatestek

A Philips Lighting összes utcai és útvilágítási lámpája könnyedén beépíthető a CityTouch rendszerbe csatlakozókészlettel vagy csomóponttal. A Philips CityTouch-kompatibilis lámpatestek kulcsfontosságú elemei a csatlakoztatott városi világítási infrastruktúrának.
A Philips Lighting CityTouch munkafolyamat-alkalmazás statisztikákat és munkafolyamatokat biztosít a hatékony csatlakoztatott világításhoz

CityTouch csatlakoztatási eszközök

A meglévő lámpatestek „plug-and-play” csatlakoztatásához használja a csatlakozókészletet (EU) vagy a csatlakozó csomópontot (Amerika, Új-Zéland, Ausztrália).

Csoportos fényforrás-szabályozás

A Philips Lighting CityTouch munkafolyamat-alkalmazás statisztikákat és munkafolyamatokat biztosít a hatékony csatlakoztatott világításhoz

Csoportos bekötés kapcsolószekrénybe

Csatlakoztassa a telepített utcai fények egy csoportját egy hálózati vonalon keresztül egy szegmensvezérlőhöz, amely a CityTouch szoftverrel az interneten keresztül csatlakozik.

CityTouch Ready partnerprogram

A CityTouch Ready partnerprogram lehetővé teszi, hogy kihasználja a hálózatalapú világításkezelés előnyeit, miközben továbbra is fennáll a lehetősége a lámpatestgyártó szabad kiválasztására.

A CityTouch Ready partnerprogram minden lámpatestgyártó számára nyitva áll. Minden olyan beszállítónak, aki CityTouch Ready-partnerré szeretne válni, el kell végezne a tanúsítási folyamatot, ami garantálja, hogy az összes CityTouch-kompatibilis lámpatest valóban „plug-and-play” módon, egyszerűen használható.

A tanúsított partnerek listája folyamatosan növekszik

Szolgáltatások a CityTouch rendszerhez

élettartam-szolgáltatások

Élettartam-szolgáltatások

Optimalizálja a város világítási teljesítményét, és védje a befektetését a Philips Lighting szolgáltatáscsomagjával, amely jelentős megtakarítást és  egyszerű üzemeltetést biztosít.

Esettanulmányok

Tudjon meg többet a városában használható világítási rendszerekről