További márkák

BaseLogic

 

Az alagútvilágítási rendszer gyors frissítése

Újítsa fel az alagutakat a BaseLogic megoldással

Tegye biztonságosabbá és fenntarthatóbbá az alagutakat a BaseLogic LED-alagútvilágítási rendszerrel, amely megkönnyíti az alagút- és aluljáró-világítás fejlesztését.

 

A BaseLogic az alagútvilágítást dinamikusan állítja a valós idejű fényviszonyokra reagálva, hogy segítse a járművezetők látását, amikor belépnek és kilépnek az alagútból Az alagútkezelők az alapvető hibafigyeléssel, azonnali hibaértesítéssel és a távoli felügyeletet lehetővé tévő SCADA-integrációval további vezérlési lehetőségekhez jutnak.

 

A BaseLogic gyorsan telepíthető alacsony tőkebefektetéssel. Segít csökkenteni az üzemeltetési költségeket a folyamatos energia- és karbantartási megtakarítások felszabadításával.

A BaseLogic gyorsan telepíthető alacsony tőkebefektetéssel

A BaseLogic előnyeinek gyors áttekintése

Kvarnholmen alagút
Energiamegtakarítás

Fejlesszen könnyedén

Ez a rugalmas és moduláris alagútvilágítási rendszer azonnal telepíthető a legtöbb alagútba, ezért korlátozott kezdeti beruházást igényel.

Energiamegtakarítás

Minimalizálja az alagútlezárásokat

Az egyszerűen szerelhető lámpatestek nem igényelnek új kábeleket, ami meggyorsítja a telepítésüket.

Energiamegtakarítás

Csökkentse a költségeket és a káros anyagok kibocsátását

A hosszú üzemidejű, energiatakarékos LED-ek csökkentik a karbantartási és üzemeltetési költségeket.

Energiamegtakarítás

Javítsa a láthatóságot és biztonságot

Az intelligens alagútvilágítás valós időben észleli a fényviszonyokat, és ezek változásának megfelelően optimalizálja a világítást.

Energiamegtakarítás

Tegye biztonságosabbá az alagutakat

Az azonnali hibajelzés és a kézi felülbírálás vészhelyzetben a világítást 100%-ra emeli. 

Energiamegtakarítás

Távirányító

Az alagútvilágítás kezelését a BaseLogic SCADA alagútvezérlő rendszerrel történő összekapcsolás révén távolról is végezheti. 

Mi lehetséges a BaseLogic megoldással?

A BaseLogic egy moduláris rendszer, amely minden alagútban és aluljáróban alkalmazható. Az elkülönített, rövid aluljárókban nappali és éjszakai világítási ütemezés használható, míg a többzónás közúti alagutakban a fényérzékelők a környezet fényviszonyaihoz igazítják az alagút belső világítását. A rendszert egyszerűen lehet telepíteni, mivel a fényerő vezérlése megoldható a meglévő kábelekkel. Előre programozott beállításainak köszönhetően automatikusan vezérelhető a gyalogosok és járművezetők biztonságának és kényelmének növelése érdekében.

A rendszer működése

 

A Philips Lighting BaseLogic megoldása  beépíthető egy meglévő SCADA kezelési rendszerbe, így olyan intelligens alagútvilágítási rendszer alakítható ki, amely ideális több alagút vagy egy többzónás alagút felügyeletére és vezérlésére. A különféle alagutak és aluljárók eltérő világítási konfigurációkat igényelnek. A BaseLogic rugalmas alagútvilágítás rendszer a projekt egyedi követelményeire szabható. Ön állíthatja össze az adott alagútnak megfelelő pontos konfigurációt.

Kattintson a nagyításhoz

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz

Fedezzen fel más, alagutakba szánt világítási rendszereket