További márkák

ArenaVision

 

A LED-stadionvilágítás hihetetlen élményeket nyújt

Teremtsen izgalmas rajongói élményeket a sportarénákban és stadionokban

Keltsen életre minden eseményt izgalmas fényshow-kkal, amelyek lenyűgözik a helyszínen lévő és az élő közvetítést néző rajongókat. A hihetetlen fényhatások növelik a lelkesedést, és segítenek a sportcsapatoknak és előadóknak kapcsolatot létesíteni a közönséggel.

 

A Philips Lighting segít a stadionokat olyan megvilágítással ellátni, ami páratlan rajongói élményt hoz létre. Az ArenaVision rendszerünkkel a világítás testreszabható bármilyen sport- vagy szórakoztató rendezvényhez, ami lehetővé teszi a bevételi források bővítését. A LED-stadionvilágítás kielégíti a tévés közvetítések követelményeit, segít csökkenti az üzemeltetési költségeket, miközben javítja a fenntarthatóságot.

Az ArenaVision bemutatása a Juventusszal

Az ArenaVision előnyeinek rövid áttekintése

Kattintson a nagyításhoz

Javítsa a rajongók élményét

Hozzon létre hangokkal és zenével szinkronizált fényhatásokat, látványosabbá téve ezzel minden játékot és show-t.

Bővítse a bevételi forrásokat

Biztosítson tüneményes világítást csúcsminőségű szórakoztató rendezvények számára, és vonzzon új rendezvénypartnereket egy többcélú helyszíni stratégiával.

Elégítse ki a legújabb közvetítési követelményeket és a sportszövetségek elvárásait

A villogásmentes LED-világítás megfelel a HD és szuperlassított közvetítések követelményeinek

Hozzon létre egy biztonságos helyszínt

A kiváló minőségű világítás biztosítja a játékosok és a rajongók biztonságát és kényelmét, így jobban összpontosíthatnak a játékra, és könnyebbé válik a tömeg kezelése is.

Csökkentse az üzemeltetés költségeit

Javítsa a fenntarthatóságot, és egyszerűsítse a karbantartást energiatakarékos LED-világítással és vezérléssel.

Mi lehetséges az ArenaVision megoldással?

Az ArenaVision olyan világítási rendszer, amely teljes irányíthatóságot és távfelügyeletet biztosít, miközben az épületirányítási rendszerekkel is összekapcsolódik. Dedikált vezérlőhálózattal és szoftveralkalmazásokkal ez egy skálázható és rugalmas világítási megoldás, amely a helyszín sajátos igényeire szabható. Az érték maximalizálása érdekében a következő három csomag közül választhat: 

A rendszer működése

ArenaVision: vezérelje a stadionvilágítást bárhonnan mobiltelefonról

Hozzáférés mobiltelefonról

 

A csapata mobileszközökről gyakorlatilag bárhonnan vezérelheti az ArenaVision rendszert: ki- és bekapcsolhatják a lámpákat, szabályozhatják a fényerejüket, és könnyedén kezelhetik az előre beállított világítási témákat. Ezenkívül távolról felügyelhetik a világítást, és elháríthatják a felbukkanó hibákat. A testreszabott felület teljes szabadságot ad a csapatnak a vezérlésben.

ArenaVision: közvetítésekre kész LED-sportvilágítás

Közvetítésekre kész fényvetők

Kapjon tökéletes közvetítést minden alkalommal kiváló minőségű, villogásmentes pályavilágítással, amely megfelel a közvetítési és a sportszövetségi szabványoknak. Az ArenaVision LED-fényvetők célja a tökéletes vízszintes és függőleges megvilágítás biztosítása nyolc választható optikával, amelyek a stadionok világítási igényeinek kielégítésére szolgálnak.

Nagymértékben skálázható

Az ArenaVision LED-fényvetők egy vezérlődobozon keresztül irányíthatók, amely be- és kikapcsolást, fényerő-szabályozást és hőkezelést biztosít. Egy dedikált Ethernet-vezérlőhálózat Art-Net protokollal és DMX hálózati csomópontokkal köti össze az összes rendszerösszetevőt egy igen skálázható és rugalmas világítási architektúrában.
ArenaVision: azonnal bevethető fényshow-k előre beállított világítási témákkal

Azonnal bevethető fényshow-k

A létesítmény kezelői és technikusai gyorsan aktiválhatják a lenyűgöző LED fényshow-kat az ArenaVision központi világításbeállítás-vezérlőjében tárolt, előre konfigurált világítási témákkal. A világítási jelenetek magukban foglalhatnak fényeket, hangokat és videókat, amelyek segítenek megteremteni a hangulatot és egy gombnyomással létrehozni az izgalmat.

Egyedi fényshow-k

A különleges események alkalmával a külső produkciós csapatok egy eseménykonzol segítségével férhetnek hozzá az ArenaVision rendszerhez. Ezzel az ArenaVision stadionvilágítást szinkronizálhatják az egyéni világítási profiljaikkal és az előadók, csapatok és támogatók által biztosított különleges effektekkel.

Esettanulmányok

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha kérdése vagy kérése van,
forduljon a helyi kapcsolattartási központunkhoz 

Fedezzen fel más világítási rendszereket a létesítménye számára